17 січня 2023 14:08
29

Офіційно. Віктор Циганков перейшов до іспанської "Жирони" на умовах повноцінного трансферу

«Динамо» отримає узгоджену компенсацію у розмірі 5 мільйонів євро та 50% від можливого подальшого трансферу гравця.


Чинний контракт Віктора Циганкова з «Динамо» завершувався вже влітку цього року і хоча клуб пропонував його продовжити на взаємовигідних умовах, штаб консультантів гравця попросив клуб здійснити перехід в це трансферне вікно.


«Динамо» Київ бажає Віктору Циганкову успіхів у кар’єрі та сподівається на подальшу продуктивну співпрацю між нашим клубом та «Жироною».


За «Динамо» В. Циганков провів 236 матчів у всіх турнірах, у тому числі, 64 – в єврокубках. На рахунку Віктора - 94 голи, з яких 77 - у чемпіонатах України, 4 - в національному Кубку та 13 - на міжнародній арені.


Клас, мінус одна світла пляма в нашій команді. От і місце для Караваєва (Лєднева) звільнилось. Впевнено йдемо до рівня середняка ЧУ.
Ігорюня шубкіс геній світу, суперменеджер.
Сховати
Kote, потрібно було його безкоштовно віддати чи, можливо, ви знаєте, що за нього давали більшу суму раніше?
Сховати
dynamic1927, Його щк три роки тому потрібно було продавати і виручили б тоді 15-20 лямів. А продавати тільки тому,що Віктор не захотів продовжувати контракт то виглядає так аьи якісь бабки зрубати в останній момент.Попередній коментатор все вірно сказав, ІМС вкотре показав свою недолугість та недалекоглядність в трансферній політиці та управлінні командо вцілому!
Сховати
а кто бы играл слева если бы его раньше продали а ? кто то был лучше на лавке? поэтому до конца и держали...не кем заменить его и теперь будет проблема слева..
Сховати
для цього існує академія! Якщо немає ким замінити, знач хєрово працює!! У ситуації обмеженого фінансування ІМХО тільки концепція перспективного тренера, молодого, не засвіченого + випускники академії, і влаштувати такий собі конвеєр (засвітив- продав), а не маринувати. Тоді клуб буде розвиватися, буде стабільне надходження коштів, і найголовніше, молоді таланти будуть до нас їхати, бачачи, що реально потім піти на підвищення. А готових майстрів ми після 14 го року вже не спроможні купляти. Замість всіх цих Солей,Перісів і Кабаєвих , краще б інвестували пару лямів в академію і персонал для неї ( а не Іщенко, прости Господи)
Oskar, тупа логіка. Коли є на гравця попит з Європи ( від хороших клубів) - треба продавати і купувати заміну. Що здобуло ДК не продавши Циганкова раніше? НІЧОГО і втратило 10-15 ляів на трансфері.
VoValdo, а ви впевнені, що три роки тому за нього давали 15-20 млн?
Сховати
Я не працюю в менеджменті ДК, щоб знати напевне. Але виходячи з того в якій формі був Циганков і про які суми говорив тоді суркіс ( а це 50 і більше лямів) і тих слухів які ходили тоді гадаю 20 лямів була більш ніж реальна цифра на той час.