24 грудня 2022 18:53
1

ЕДМАР: "Я не вмію воювати, але міг підтримати Україну у футболі. Вона дала мені все"

Виконувач обов’язків головного тренера «Металіста 1925» Едмар розказав про роботу в харківському клубі в умовах війни.


«Я, як і всі, ще такого не переживав. Такий досвід у мене вперше. З іншого боку, я приїхав, щоб підтримати Україну. Я не можу воювати, я не вмію цього робити, ніколи не тримав у руках автомат. Але я міг підтримати у футболі країну, яка дала мені все, що я маю у житті. Звідси моя дружина, тут народилися мої діти.


Коли відбуваються атаки, під час перебування в укриттях під час повітряних тривог у мене є неприємні відчуття. Але чесно, мені вже не страшно. Я впевнений, що перемога буде за нами, це 100%. Коли ти правильно чиниш у житті, думаю, тоді все змінюється на краще у житті.


Хочу побажати, щоб якнайшвидше настав мир, щоб у людей, які знаходяться в складних ситуаціях, усе змінилося на краще. Будемо допомагати одне одному. Як я бачу, то всі українці зараз намагаються допомагати. Хочеться, щоб у наше життя поверталися позитивні емоції, щоб усі змогли просто насолоджуватися життям. Бажаю українцям, щоб не було війни.

Я дуже вдячний Збройним силам України за все, що вони роблять, що вони захищають нас, захищають нашу Україну», - сказав Едмар.


Фото: "Металiст 1925"

Уважал всегда Эдика