14 листопада 2022 10:51
2

Блогер назвав сильні сторони Джастіна Лонвейка та порівняв з іншими гравцями киян

У свіжому випуску "ТаТоТаке" блогер Михайло Смоловий прокоментував гру півзахисника "Динамо" Джастіна Лонвейка та назвав його сильні сторони в порівнянні з українськими гравцями.


"Абсолютно не варто прив’язувати невикористаний момент Лонвейка до його рівня гри. Яким би не був футболіст, але гравець вихований на заході, ментально, технічно, тактично сильніший на дві голови.


Велика кількість невимушених помилок, коли м’яч просто як від дерева відлітав то від Шепелєва, то від Бесєдіна, то навіть від Буяльського, від захисників абсолютно в рандомному напрямку. І Лонвейк на ось цьому всьому фоні, він як світла пляма. В нього більш якісний прийом, якщо не рахувати момент з ударом в один дотик.


Він неймовірно швидко повертається після втрати, він не стоїть і не дивиться по сторонам, як багато інших динамівців полюбляють робити. Він вмикається і на повній швидкості біжить назад і він швидше опиняється в захисті ніж команда суперника прибігає в атаку".

Так, Міша, все вірно сказано. Додам лише, що Джастіну через антропометрію не так вже й просто справлятись з такою маленькою штучкою як футбольний м"ячик. Але він майже справляється.
Він грає у футбол!