29 жовтня 2022 08:25
3

Вболівальники "Брюгге": "Якщо це все правда, то Яремчука треба вигнати з клубу"

У п'ятницю ввечері бельгійське видання Het Laatste Nieuws опублікувало інформацію про те, що Роман Яремчук не зіграє з "Остенде" не через травму. Зі здоров'ям в українця все гаразд, а проблема полягає в тому, що Яремчук незадоволений кількістю ігрового часу, який він отримує у "Брюгге". Українець не зміг виграти конкуренцію у Феррана Ютгли, тому або виходить з лави запасних, або зовсім не з'являється на полі, як це було в матчі з "Порту" у Лізі чемпіонів.


Оскільки Яремчук пішов з "Бенфіки" саме через те, що не зміг стати гравцем основи, можна уявити його розчарування. За інформацією місцевих інсайдерів, це вилилося у конфлікт між гравцем та тренером, через що Яремчук не потрапив навіть у заявку на найближчу гру.


Ще однією проблемою можна вважати ставлення вболівальників. Перехід Яремчука з "Бенфіки" став рекордним трансфером для "Брюгге", але українець вже розчарував фанатів, які й без того із сумнівом поставилися до такого переходу. Показовими у цьому плані можна вважати опитування на найбільших бельгійських сайтах. Наприклад, видання Voetbalnieuws запитало читачів, чи потрібно штрафувати Яремчука, якщо він справді проявив невдоволення на тренуванні. Як можна побачити на картинці, 76% висловилися за.


Вболівальники "Брюгге": "Якщо це все правда, то Яремчука треба вигнати з клубу" - изображение 1


А видання Voetbal24 запитує про те, чи зможе Яремчук у підсумку заграти у "Брюгге" і тут також більшість не вірить в українця…


Вболівальники "Брюгге": "Якщо це все правда, то Яремчука треба вигнати з клубу" - изображение 2


Зіграла проти Яремчука також його репутація скандального гравця у "Генті". Усі пам'ятають, як він був незадоволений діями тренера, тому охоче вірять, що Роман міг собі дозволити подібні висловлювання і у "Брюгге". Особливо з огляду на те, що він номінально вважається однією з головних зірок клубу.


Venom: "Золотий хлопчик" вирішив, що в "Брюгге" всі повинні йому цілувати ноги і бути вдячними за те, що він перейшов до нашого клубу? Так я йому відкрию секрет – це він повинен щодня дякувати за те, що ми в нього повірили, і дали йому шанс пограти в кращому бельгійському клубі. А якщо в нього щось не виходить, то треба більше працювати над собою.


Canard: Коли Карл Хуфкенс не став випускати Яремчука на заміну в матчі з "Порту", а ми програвали 0:4, то я вже тоді запідозрив, що в них дуже складні стосунки. Будь-який тренер не ворог собі і не триматиме на лаві запасних гравця, який може вийти та посилити атаку.


Wekke2000: Запросили щура до команди. Він у "Генті" все розвалив, у "Бенфіці" теж був незадоволений усім, а тепер прийшов у "Брюгге" руйнувати команду зсередини. З таким характером йому треба закінчувати із футболом. Нехай сидить перед телевізором та обурюється.


Raymond: Давайте не поспішатимемо лаяти Яремчука. Інформація неприємна, але поки що вона не підтверджена офіційно. Згоден, що у Яремчука репутація грає проти нього, але не хочеться вірити, що Роман уже так швидко починає скандалити та лаятися з тренером. Навіть для нього це перебір.


Goethals: Відразу сказав після переходу, що купівля Яремчука – це велика помилка. Якщо він у "Бенфіці" не заграв, де була менша конкуренція в атаці, а Яремчук не зміг витіснити з основи гравця молодіжної команди, то чому він мав заграти в "Брюгге"? Купувати його, особливо за таку суму, це була величезна помилка.


Wijlen: Чому Яремчук взагалі вирішив, що йому хтось щось винен?! Ти отримуєш величезні гроші просто за те, що тренуєшся щодня. Грати в основному складі - це привілей, який потрібно заслужити. Яремчук дуже слабко виглядає у "Брюгге" і цілком заслужено сидить у запасі. Якого біса він вирішив, що може влаштовувати бунт і лаятися з тренером? Він у нашому клубі лише кілька місяців, а вже всім незадоволений. Що буде далі?!


Eldonte: Пік кар'єри Яремчука був у "Бенфіці". Або навіть у "Генті", адже в Португалії він не зміг проявити себе, тому швидко був проданий. Думаю, що наступного літа Яремчука буде продано в український клуб – "Шахтар" чи "Динамо", але й там він уже не зможе себе проявити. Можете вважати це моїм прогнозом щодо кар'єри Яремчука.


Meut: Яремчук просто подумав, що якщо його купили за 16 мільйонів євро, він тепер може сам себе ставити в основний склад і визначати тактику на гру. Але він забув, що вже не в "Генті" грає. У "Брюгге" і не таких зірок виганяли з команди за таку поведінку.


Goror: Це вже не смішно. "Брюгге" врятував кар'єру Яремчука і дав йому такий неймовірний шанс проявити себе у найкращому бельгійському клубі. І що натомість? Цей хлопець вирішив, що всі мають вислуховувати його вимоги? Хтось у команді має пояснити Яремчуку, що на сьогоднішній момент для "Брюгге" він ніхто, звичайний резервіст.


RD: Поки Яремчук не почне думати головою, нічого хорошого в його футбольній кар'єрі відбуватися не буде. Він має всі дані для того, щоб грати в топ-клубах Європи, він би міг забивати по 25-30 голів за сезон, але здається, що цей хлопець емоційно нестабільний. Тому після успішного періоду в нього йдуть серйозні провали.


Yoni: Просто це була невдала покупка. Час це визнати і з цим змиритися. Він може іноді виходити на заміну та забивати рідко голи, але це не гравець рівня "Брюгге". І тим більше він не коштував 16 мільйонів євро. Ніхто так і не зміг зрозуміти, чому ми заплатили таку суму за запасного гравця "Бенфіки".


Mezzox: Коли у твоїй команді є Ферран Ютгла та Роман Яремчук, то вибір очевидний. Іспанець наполегливіший, різкіший і краще використовує свої моменти. Якби я був тренером, і мені довелося вибирати, кого з них поставити до основного складу, то я навіть не мав жодних сумнівів – тільки Ютгла повинен стабільно грати.


Oisin: Чи не рано ви списуєте з рахунків Яремчука? Думаю, що зараз він трохи відпочине від футболу, потім буде пауза на чемпіонат світу, а за цей час Яремчук повинен буде усвідомити свою помилку, перепросити команду та тренера, і тоді він отримає другий шанс. Сезон довгий, матчів грати потрібно багато, тому ми не маємо можливості просто забувати про такого гравця.


Geert: Я ніколи не був шанувальником ігрового таланту Яремчука навіть коли він грав за "Гент". Я ще років зо два-три тому казав, що це футболіст одного клубу. Він не зможе більше заграти ніде. Перехід до "Бенфіки" - це був якийсь неймовірний збіг обставин. Але життя показало, що португальці помилилися. Шкода, що ми вирішили повторити їхню помилку.


Heiden: Яремчук ще знадобиться команді. Подивіться на деяких наших гравців, які прийшли минулого літа і були відправлені в дубль або в оренду. А цього сезону вже складно без них уявити основний склад "Брюгге". Так, Яремчук уже давно в Бельгії і мав би швидше адаптуватися, але не забувайте, що в його країні йде війна, а це теж позначається на психіці.


Joris: Те, що тренер ухвалив таке жорстке рішення – це сильний вчинок. Поставити на місце 16-мільйонного гравця не кожен зможе. Хуфкенс це зробив. Але також він повинен розуміти, що якщо "Брюгге" не виграє в "Остенде", то тренерові доведеться прийняти критику на свою адресу та нести відповідальність за свої рішення.


Berne: Вже давно було зрозуміло, що Яремчук не травмувався жодного разу цього сезону. Все це відбувається і з Матою, який нібито постійно травмується саме перед матчами, а наступного дня після гри тренується. Як можна травмуватись, якщо ти не граєш? Просто Яремчук завжди незадоволений чимось. Я навіть думаю, що він вважає, що надто хороший для нашої команди.


Swakke: Не дуже дивно, чи не так? Потрібно було лише кілька місяців, щоб зрозуміти, що Яремчук не змінився. Люди взагалі рідко змінюються у такому віці. А футболісти зовсім надмірно примхливі. Усі чули про характер Яремчука та його проблеми з тренерами. Чому в "Брюгге" вирішили, що Роман несподівано змінився на краще, і старанно працюватиме на тренуваннях, щоб отримати шанс потрапити до основного складу?


Verseene: Яремчук має слабку реалізацію моментів, але все-таки він повинен грати частіше. Чому не можна було випустити його на заміну у матчі з "Порту"? Мені здається, що Карл Хуфкенс за щось мстить Яремчуку. Можливо наш тренер хотів би бачити в команді іншого гравця на місці українця. Або з ним не порадилися перед покупкою. Але тренер має бути вищим за все це. Просто дай Яремчуку грати і він виправдає довіру. Скандали нам зараз точно не потрібні.


Deurne: Якщо це все правда, то Яремчука треба вигнати із клубу. Хлопець не встиг прийти в команду, як уже розповідає тренеру, кого треба випускати в основному складі. Це нікуди не годиться. Ми вже маємо сумний досвід із проблемними гравцями. Поки вони перебувають у клубі, вони руйнуватимуть атмосферу у роздягальні. Потрібно якнайшвидше продавати Яремчука або віддавати його в оренду. Але за "Брюгге" він більше не повинен грати.

Взагалі Яремчук виглядає мудаком якщо правда.
Грати хоче - це треба доказувати знов і знов.
З іншого боку як на мене то Брюгге доволі сильно опростоволився з цим трансфером.Позиція нападаючого в клубі була укомплектована.І Яремчук явно приходив в клуб заради саме ЛЧ .
Тут якась пригода із розряду клуб купив - тренер розбирайся .
А теперь скажите, что в клубе были не правы в свое время, что отправили эту "звезду" и "великого нападающего" куда подальше от клуба, потому как становится очевидным, что даже достигнув зрелого возраста и стоя немалых денег, при это НЕ ПОКАЗЫВАЮ УРОВНЯ на эти бабки, чувак вместо того. чтобы пахать в очередной раз "высказывает недовольство очередным тренером".... а по сути кроме генка так и не заиграл толком нив бенфике, нив брюгге (где были и есть реально неплохие конкурнеты, что собсвеннно нормально для клубов амбициями)..... и то, в том же генке вечно был не доволен что его якобы не отупскают в ТОП клубы и так далее, а попав даже не в топ клубы и даже не в топ лигах - проиграл конкуренцию и очередное "недовольство тренером"
Сховати
Nagibator, головне Бєсєдіна не продати,всі інші мізинця його не стоять.