25 жовтня 2022 09:33
3

Ігор СУРКІС: "Шантаж агентів Циганкова влітку на мене не подіяв. Мене не треба лякати, що він піде безкоштовно"

Президент Динамо Ігор Суркіс розповів про ситуацію з лідером киян Віктором Циганковим.

– У Циганкова влітку закінчується контракт із Динамо. Ігор Циганик говорив, що, можливо, він уже підписав попередній контракт з іншим клубом. Як у вас справи з Циганковим, ви ведете переговори про продовження контракту, щоб він не пішов безкоштовно?

– Попередній контракт він не міг підписати, оскільки це порушує всі регламентні норми ФІФА та УЄФА. Його контракт справді закінчується влітку, ми з ним розмовлятимемо. Шантаж його агентів влітку на мене не подіяв. Мене не треба лякати, що він піде безплатно.


Я не бачив, щоб у Циганкова зникла мотивація. Вітя хоче грати у Динамо на найвищому рівні. Ми з ним у шикарних стосунках, постійно розмовляємо, жартуємо. Коли ми матимемо рішення в один чи інший бік, ми про це оголосимо. Циганков – динамівець і, сподіваюся, розуміє, що має піти, принісши клубу якісь гроші. Якщо він цього не розуміє, то значить неправильно вихований.

Вітя грає ключову роль команді. Без Циганкова в нас взагалі не було б шансів. Сьогодні Динамо хоча б бореться, хоч ми й програємо. Сьогодні заміни Циганкову в Динамо немає, але не виключаю, що вона з'явиться взимку.


– Які були пропозиції щодо Циганкова?

– Те, що мені пропонували агенти за Циганкова, принижує навіть не мене, а клуб «Динамо». Влітку була пропозиція від Жирони з обіцянками Циганкову, що він гратиме згодом у Манчестер Сіті. Я не хочу применшувати переваги Віті, але ж ви розумієте, на якому рівні грає Манчестер Сіті і які там футболісти на його позиції.


– Яка пропозиція була від Жирони?

– Вони пропонували десять мільйонів, розбиті по п'ять траншів по два мільйони на два роки. Таку смішну пропозицію щодо нашого лідера та гравця збірної я навіть обговорювати не хочу.

Против Ворсклы был ни о чем. Может пора выпустить Периса с первых минут, а Вите подумать над своей игрой. Должна быть конкуренция, а ее нет.
Кому он нада ???Он с лидера команды превратился в чирлидера,где голы+пасы?Ярмоленко по сравнению с им тянул команду,а етот на трансфермаркете стоит много,а толку ноль.
"На сегодняшний день замены Цыганкову в Динамо нет, но не исключаю, что она появится зимой."