21 жовтня 2022 23:09
7

Стефан РЕШКО: "Здивований, чому Луческу сам не подає у відставку"

Екс-футболіст "Динамо" Стефан Решко оцінив гру команди на початку цього сезону.


"Молоді українські футболісти "Динамо" не використовують свій шанс, який отримали після того, як іноземці виїхали з України у зв'язку з війною. Вони зупинилися у розвитку. Маю на увазі Циганкова, Забарного, Буяльського... Перед початком сезону я прогнозував, що вони будуть лідерами "Динамо" та збірної України, а вийшло так, що "Шахтар", навіть попри відхід бразильських зірок, став головною силою у нашому футболі, і перша після початку війни дуель грандів це ще раз довела.


Мірчу Луческу треба звільняти. Він працює із "Динамо" не один рік, а футболісти не дають результату. Очевидно, це провина головного тренера. Здивований, чому Луческу сам не подає у відставку. Не треба мучити ані себе, ані вболівальників. Йому 77 років, грошей він уже багато заробив, нехай поживе заради себе, відпочине, насолодиться життям. Втім, схоже, Луческу просто не може жити без футболу", - сказав Решко.


Нагадаємо, що після 6 матчу в УПЛ у "Динамо" три перемоги та три поразки. У групі Ліги Європи у киян 4 поразки у чотирьох матчах.

Якщо Луческу піде у відставку зараз то думаю що новим тренером стане Шевченко, Суркіс дуже його люблять, а Реброва до літа ніхто не відпустить
Сховати
Hleb, Ребров не пойдет тренировать Динамо пока там есть суркис! А на Шеву у него денег нет, может продаст коллекционные часы... то на пару месяцев хватит. А что дальше?
Вважаю, із зони комфорту їх може вивести тільки особистість тіпа Вернидуба.
Сховати
Major, Ага, зараз він Кривий Ріг введе до зони комфорту, а вже потім зможе когось вивести звідти))
Сховати
Netflix, я ж кажу "тіпа". Та й не звільнять Вернидуба, не вірю.
Так, з"явився інсайд: Луческу йде нарешті. Тепер головне, щоб суркіси не втюхали ще одного "геніального". Пора повертатись до нашого динамівського футболу!
Похоже всё