21 жовтня 2022 18:53
2

Джерело: Setanta продовжить транслювати УПЛ, але умови зміняться

Setanta Sports продовжить транслювати матчі УПЛ, незважаючи на ухвалення закону України «Про фізичну культуру та спорт», який поставив хрест на створенні єдиного телепулу. Про це повідомляє ТаТоТаке.


Проте умови співпраці Setanta Sports із УПЛ зміняться. Про 3,2 мільйони доларів на рік з урахуванням витрат на продакшн, вже не йдеться через те, що в пул Setanta Sports увійшли лише 11 клубів УПЛ з 16.


Тепер Setanta Sports оплачуватиме лише продакшн. Якщо наприкінці сезону сумарні доходи компанії від трансляції матчів УПЛ та дистрибуції прав на закордонний ринок перевищать витрати, прибуток буде поділено між 11 клубами, які увійшли до пулу. За договором, складеним перед стартом сезону, кожен клуб мав отримати по 94 тисячі доларів за сезон.

ЦІкаво , а як сетанта буде рахувати прибутки? В цій ситуації вони можуть бути в плюсі ,а скажуть що в мінусі і ніхто нічого не доведе!
Сховати
VoValdo, Цей канал не з України, там бухгалтерія доволі прозора для податківців, тобто в розвиненій державі збрехати не вийде та і не прийнято там брехати за подадтки, бо дуже жорстко стежать та карають за порушення;) Тому сумніватися у прозорості прибутків саме сетанти неприходиться