17 жовтня 2022 11:11
23

Микола НЕСЕНЮК: "Залишається або відвернутися від "Динамо", до чого закликають деякі "знавці", або продовжувати підтримувати, очікуючи від власників виправлення помилок"

Глава департаменту «Динамо» по роботі зі ЗМІ Микола Несенюк прокоментував поразку команди в матчі 7-го туру УПЛ проти «Шахтаря» (1:3).

«Матч-невидимка. Востаннє таке було майже півстоліття тому — у вересні 1975 року в СРСР не показали по телевізору перший матч Суперкубка Європи між «Баварією» та «Динамо». Німці вимагали за трансляцію гроші, яких не отримали.


Як наслідок, виграш киян і супергол Блохіна, за який йому потім дали «Золотий м'яч», ніхто у нас тоді не бачив. Довелося вигадувати легенди.

Вчора до легенд справа не дійшла. І тому, що гра між «Шахтарем» та «Динамо» в чемпіонаті України це аж ніяк не Суперкубок Європи, і тому, що матч таки побачили кілька тисяч передплатників каналу-транслятора. Решта можуть подивитись огляд гри, що є у відкритому доступі.


Чого вчора не побачили українські футбольні уболівальники, які не змогли подивитись трансляцію гри? Вони не побачили, що криза в «Динамо» триває і провал команди на старті сезону вже нічим не виправдати.


Тому залишається або відвернутися від команди, до чого закликають деякі «знавці», або продовжувати підтримувати «Динамо», очікуючи від власників клубу виправлення допущених помилок, а від футболістів — максимальної віддачі у наступних матчах.


Тому що невдачі минають, а «Динамо» буде завжди», — написав Несенюк.

Нас закликають підтримувати та "очікувати від власників клубу виправлення допущених помилок".
Що ж, давайте розберемося.
Я маю підтримувати сидячих у віп ложі дідуся та бабусю Сурків як ні в чому не бувало?
Я маю підтримувати хитровмазаного цигана, який робить винуватцем усе навколо крім себе? До речі, кроти в таких самих умовах, це не заважає їм грати у футбол.
Я маю підтримувати дівчаток, що безхарактерно зливають гру за грою?
Я маю чекати виправлення допущених помилок, таких як десятиліттями просякнутий алкоголем відділ селекції, що складається з алкоящерів,?

Не смішіть!

А Динамо я люблю і підтримую. Дурні та нездари з циганами колись підуть, а Динамо назавжди!
Сховати
Kilroy, підтримую кожне слово
Kilroy, пітримую на всі 100!
За 61 год боления,было всякое,но Динамо остаётся в моём сердце! Это не лозунг,а моё мировозрение.
Сховати
misha, Безперечно, Ви праві. В мене менше, всього 36 років, бо більше не може бути через вік. Але, що залишиться після таких як ви, ми. Адже ми, нажаль, смертні на цій землі. І так влаштовано, що на зміну старим повинні приходити нові. А за такої якості гри клубу нові не прийдуть, вони не заразяться тією хворобою, як вболівання за ДК і не будуть хворіти єю все своє життя.
Можливо власники будуть мати таку ласку дати інтерв'ю і пояснити вболівальникам, що відбувається і які подальші кроки клубу?
Сховати
HIM, Здається, власник уже все чітко і ясно пояснив: приносьте гроші і керуйте. А всі, хто вимагають чогось, ті не справжні вболівальники, бо справжні вболівальники з клубом завжди. Читай, справжні вболівальники повинні терпіти будь-які витівки приватного власника клубу.
Відвернуться від команди ті, що за неї ніколи і не вболівали!
А я буду з Динамо! Незалежно ні від чого! Іншого не уявляю!