16 жовтня 2022 18:53
74

"Шахтар" – "Динамо" 3:1. Кінець ери Луческу?

"Шахтар" – "Динамо" 3:1


"Шахтар":
81. Трубін - 26. Конопля, 5. Бондар, 22. Матвієнко, 15. Михайличенко - 6. Степаненко, 21. Бондаренко, 8. Судаков, 10. Мудрик, 11. Зубков - 2. Траоре
Запасні: 1. Шевченко, 30. П'ятов, 4. Кривцов, 7. Тотовицький, 14. Сікан, 16. Криськів, 17. Джурасек, 19. Кулаков, 20. Топалов, 29. Назарина, 32. Козик, 34. Петряк

"Динамо": 35. Нещерет – 24. Тимчик, 25. Забарний, 34. Сирота, 2. Вівчаренко – 5. Сидорчук, 8. Шепелєв, 29. Буяльський, 15. Циганков, 20. Караваєв – 11. Ванат
Запасні: 74. Ігнатенко, 4. Попов, 6. Бурда, 7. Кабаєв, 9. Перріс, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 22. Лонвейк, 30. Діалло, 41. Бєсєдін, 44. Дубінчак, 94. Кендзьора


«Шахтар» - «Динамо» ON-LINE


Прев'ю


У неділю, 16-го жовтня, «Динамо» зустрінеться зі «Шахтарем» у рамках 7-го туру чемпіонату України. До слова, це Класичне стане першим для команд з моменту повномасштабного вторгнення рашистів до України.


Номінально домашній матч «гірників» пройде у Львові на місцевому стадіоні «Арена Львів». Тривалий час ходили розмови, що зустріч може відбутися у Лондоні або Варшаві, і динамівці всіляко підтримували таку ідею, однак в донецькому клубі чомусь цього не захотіли.

До очного протистояння «Динамо» та «Шахтар» підходять у різному турнірному становищі. Поки підопічні Мірчі Луческу посідають 8-му сходинку із 9-ма очками в активі, команда Ігора Йовічевіча – на 2-й сходинці, маючи 13 залікових балів.

Не можна не згадати й про фактор втоми. Як відомо, посеред тижня обидва колективи грали свої єврокубкові поєдинки: «Шахтар» у вівторок зіграв з «Реалом» (1:1), а «Динамо» у четвер зустрілося з французьким «Ренном». Як наслідок, динамівці мали на 2 дні менше відпочинку.

Щодо кадрових втрат, то «біло-синім» і надалі не допоможуть троє гравців, які ще раніше вибули на тривалий термін – воротарі Георгій Бущан і Денис Бойко та хавбек Микола Шапаренко. Натомість у «Шахтаря» за таких же причин не зіграє захисник Віктор Корнієнко, а ще невизначеною залишається участь Мар’яна Шведа і Андрія Кулакова (обидва тренувалися за індивідуальною програмою).

Орієнтовний склад «Динамо»:

Бойко – Тимчик, Забарний, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Циганков, Кабаєв – Бєсєдін

Головним арбітром зустрічі призначено Катерину Монзуль.

Транслюватиме матч Setanta Sports на своїй OTT-платформі. «Динамоманія» о 17.00 проведе для вас текстову онлайн-трансляцію поєдинку.
Команда "Безнадьога" .... Хотів би , щоб це був кінець ери Луче6 і Суркісіа ...
Ігорю Михайловичу, самий час повертати Хаціолу. Це буде ваше чергове "мідре" рішення.
Для анонсів наступних ігор треба внести зміни : команда спортсменів АТ"Динамо Київ", бо Клубу там вже немає.
Мав би бути кінець ери суркісятини
Дід не тягне, а мажорам треба помахати ручкою... Вже 5-7 років їх гонемо. Сил немає
позорніки,нема слів
Аж на серці потепліло,братіков показали,такі довольні.
Сховати
Андруш, Суркіси в казіно зараз думками)))
Сховати
Олександр,виходить,що так раз циган влаштовує.
Луческу на вихід .
Не розумію взагалі тих хто його захищає.
Вже стільки раз проходили цю ситуацію. Ясно, що тренер не дає нічого команді ,так було із Хацкевичом,Михайличенком,ОБ...але вічно керівництво чекає незрозуміло чого, а фанати вірять в "чудо" .
Хтось писав тут щоб Костюка поставити тренером, чому б і ні? Вже гірше точно не буде
Сховати
Швидше за все буде ВО Гусєв. Він щойно ліцензію ПРО отримав
ми вже нижче плинтуса(((( таке враження що нам соромно, а не мажорам-недотутболістам(((((