3 жовтня 2022 17:54
1

Лунін зустрівся з українськими дітьми у Мадриді: "Реал" запросив їх на матч Ліги чемпіонів із "Шахтарем"

Учора Лунін дебютував на домашньому стадіоні мадридського Реалу "Сантьяго Бернабеу". Наставник команди Карло Анчелотті довірив місце у воротах українцю у матчі чемпіонату Іспанії проти "Осасуни" (1:1).


Нагадаємо, що основний воротар мадридців Тібо Куртуа отримав пошкодження спини та вибув на невизначений термін.


Сьогодні Лунін зустрівся з групою українських дітей, які приїхали із Києва, Тернополя, Хмельницького та Ірпеня. На зустрічі був також президент «королівського клубу» Флорентіно Перес.


https://fanday.net/img/news/Drugoe2/lunin_deti.webp

Діти відвідали тренування "Реала", поспілкувалися з гравцями, тренерським штабом, а також легендарним екс-футболістом мадридського клубу Роберто Карлосом.


Завершиться візит для українців відвідуванням матчу третього туру Ліги чемпіонів між "Реалом" та "Шахтарем", який відбудеться 5 жовтня на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" у Мадриді.

На початку березня мадридський "Реал" запустив благодійну кампанію "Всі з Україною", в рамках якої пожертвував мільйон євро українцям, які постраждали від війни.

Чому це джерело FanDay не дотримується Закону України і не має української версії сайту? Що - москальску так полюбляють? Це що за неподобство таке?!