3 жовтня 2022 14:46
1

"В останній момент він передумав їхати в Україну". Журналіст розповів, як зірвався трансфер турецького нападника в "Динамо"

Коментатор Віктор Вацко в ефірі програми «Вацко on air» розповів, що «Динамо» було близьким до підписання нападника «Фенербахче» Сердара Дурсуна.


«Динамо» дуже серйозно працювало над запрошення центрального форварда, і насправді кияни були дуже близькі до підписання турецького нападника «Фенербахче» Сердара Дурсуна. Я коли дізнався про цю інформацію, то тримав кулаки за «Динамо». Я вважаю, що цей футболіст дуже допоміг би «Динамо».

По-перше, це високий центрфорвард, під 190 см у нього ріст, атлетичний, добре збитий. Але цей гравець – не «скеля», яка ходить по футбольному полі. Ні, насправді він для своєї комплекції та антропометрії я б сказав добре так динамічний і рухливий.

Я бачив багато його матчі у складі «Фенербахче» минулого сезону, а тоді він став найкращим бомбардиром команди в чемпіонаті Туреччини. Цей футболіст як центрфорвард дуже добре підійшов би під той футбол, який сповідує Мірча Луческу. Він добре рухається на полі, добре бореться і чіпляється за м’яч, добре підігрує партнерам і, що дуже важливо, він забивний.

При нинішньому виборі форвардів у «Динамо» я впевнений, що Дурсун був би дуже серйозним посиленням атаки команди. І насправді була вже домовленість з футболістом. Наскільки мені відомо, його представники дали добро на переїзд у Київ. Дурсун дуже образився на нового тренера «Фенербачхе» Жорже Жезуша, який не включив його у заявку на єврокубки. Але, на жаль, в останній момент він передумав їхати в Україну.

Тому в «Динамо», знову ж таки, залишається з відкритим питанням центрального форварда. Я думаю, що взимку це має бути головне в роботі «Динамо» на трансферному ринку.
Ну і що розповів журналіст, як зірвався? Передумав і все? :))) Класно Вацко розповідає :)))