26 вересня 2022 21:02
1

Не той, кого хотів Йовичевич: несподіваний інсайд Циганика про трансфер Назарини до "Шахтаря"

Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик поділився інформацією про подробиці трансферу українського півзахисника Єгора Назарини донецького Шахтаря.


В останній день трансферного вікна донецький Шахтар підписав півзахисника Єгора Назарину, який перейшов із луганської Зорі.


Спортивний журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми розповів, що футболіст не був пріоритетною метою для гірників на трансферному ринку.


«Назарина – не той футболіст, якого шукав Йовічевіч. Для наставника було набагато важливіше взяти Ігнатенка як заміну для Степаненка. Але Ігнатенко відмовився повертатися до Шахтаря, і вирішив продовжити кар'єру в Бордо», – сказав Циганик.


Циганик також поділилися думкою про перспективи Назаріна у донецькій команді.


«Вважаю, що Назарина програватиме конкуренцію Судакову, Бондаренко та Джурасеку. Йовічевіч хотів запросити Назарину, коли очолював Дніпро-1, і зараз тренер збирає тих гравців, які раніше йому були потрібні», – додав Циганик.

Журналіст також зазначив, що київське Динамо не цікавилося Назаріною, оскільки головний тренер команди Мірча Луческу вважає, що лінія півзахисту біло-синіх досить укомплектована.


25-річний Назаріна є вихованцем «Динамо». Футболіст підписав контракт із Шахтарем до літа 2027 року. Єгор може дебютувати за «гірників» у матчі п'ятого туру української Прем'єр-ліги проти харківського «Металіста», який відбудеться 1 жовтня.

Спочатку каже , що він не той , кого хотів підписати , а потім , шо хотів його ще в Дніпро 1 , а тепер збирає всіх , кого не вдалось туди підписати )))) це як розуміти ? Ігор щось останній час слабий