26 вересня 2022 12:34
5

Журналіст: "Парадокс у тому, що Перріс бачить себе тільки на позиції правого вінгера. Може, хлопцю не провели інтернет і він не знає, хто в "Динамо" там грає"

Журналіст Віктор Вацко розповів про новачків "Динамо" - Джастіна Лонвейка і Кахіма Перріса.


- Як не крути, але "Динамо" має якусь службу скаутів, якусь селекційну службу. Вони дивляться, аналізують і від чогось відштовхуються, коли підписують гравців. Наразі підписали Лонвейка. Наскільки я розумію, це конкурент для Кабаєва на лівий фланг атаки. Голландця розглядають як гравця на позицію лівого вінгера, котрий також може зіграти під нападником.

Скажу про цікавий момент щодо Кахіма Перріса. У матчі проти АЕКу киянам треба було забивати, але його так і не випустили на поле. Парадокс у тому, що, як мені розповідали, Перріс бачить себе виключно на позиції правого вінгера і не хоче грати на протилежному фланзі. Він вважає, що не проявить себе там настільки яскраво.

Не знаю, може, у хлопця не провели інтернет, але у "Динамо" праворуч грає Циганков. І вибір тут такий – грати чи сидіти.


Якщо говорити про перехід Назаріна у контексті "Динамо", то кияни цікавилися ним. Він сходив до сфери інтересів, просто не дійшло до того, скільки потрібно за нього заплатити. І тут "Шахтар" виявив наполегливість та підписав його.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

Витя уйдет, скорее всего, да и ротацию никто не отменял. Такая себе оценка....
Селекційна служба,відштовхується від одного,що пити,кон'як чи горілку.За всю історію Динамо,такого ідіотизму не було.
Гравець на заміну (на перспективу) Вітя часто має травми (можливо продадуть) і щоб не ставити гравців кому ця позиція не підходить і купили Перріса.
Вацок такий самий як і Циганков
Сховати
*Циганик
Може Вацку не провели інтернет і він не знає як Циганков і Динамо тепер грають?