20 вересня 2022 08:55
1

Ребров зізнався, чи пропонували йому повернутися до "Динамо", і назвав причину невдач команди Луческу на власному прикладі

Головний тренер «Аль-Айна» Сергій Ребров сказав, що він не отримував пропозиції від «Динамо» повернутись в команду.


«Чи дзвонив хтось з «Динамо» з пропозицією повернутися до клубу? Звичайно, ні. З такою пропозицією ніхто не звертався. Я спілкуюсь з президентом клубу Ігорем Михайловичем, Григорієм Михайловичем (Суркісами - Tribuna.com). Недавно вітав Григорія Михайловича з днем народження. Я вважаю, що вони дуже багато роблять для київського «Динамо» і вони мають право вирішувати, куди буде рухатись клуб. Та робота, яку провів Луческу, вона дуже позитивна. Він виховав дуже багато молодих футболістів.

Що відбувається зараз? Те ж саме, що відбувалось зі мною на третій рік. Два роки поспіль ми все вигравали, а на третій рік була якась яма і треба з неї виходити. Я бажаю і тренеру, і «Динамо» все це пережити і рухатись далі. Думаю, що третій рік буде важким для будь-якого тренера. Я це казав керівникам «Динамо». Їм приймати рішення, але, наскільки я бачу, вони повністю довіряють Мірчі. Подивимось, як буде далі», - сказав Ребров.


Сергій Ребров тренував «Динамо» з 2014 по 2017 рік.

+