15 вересня 2022 23:52
77

"Динамо" – АЕК 0:1. Кияни програли у шести із семи останніх матчів

"Динамо" - АЕК 0:1


"Динамо":
71. Бойко – 94. Кендзьора, 95. Забарний, 34. Сирота, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук, 18. Андрієвський, 19. Буяльський, 15. Циганков, 7. Кабаєв – 19. Гармаш
Запасні: 74. Ігнатенко, 2. Вівчаренко, 6. Бурда, 8. Шепелєв, 9. Перріс, 11. Ванат, 14. Яцик, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 24. Тимчик, 37. Царенко, 41. Бєсєдін


АЕК: 1. Піріч - 24. Христофору, 15. Мілiчевич, 4. Томович, 14. Гарсія - 66. Мамас, 17. Понс, 10. Трiчковські, 45. Дюрчо, 51. Альтман - 19. Олатунже
Запасні: 25. Гордич, 38. Тумпас, 3. Гонсалес, 6. Санхурхо, 7. Луїш Гуштаву, 12. Лопеш, 16. Росалес, 21. Енглезу, 29. Наум, 30. Андреу


"Динамо" - АЕК ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" зіграє у Кракові матч 2-го туру групового етапу Ліги Європи проти кіпрського АЕКу.

Нагадаємо, що кияни стартували у турнірі з поразки від "Фенербахче" з рахунком 1:2. АЕК у свою чергу, так само як і "біло-сині" у Стамбулі, не втримав нічию в матчі з "Ренном", пропустивши у компенсований час.

У чемпіонаті Кіпру клуб із Ларнаки після трьох турів має у своєму активі чотири очки та посідає шосте місце у турнірній таблиці.


Цікаво, що і "Динамо", і АЕК минулої неділі здобули перші перемоги у своїх першостях. Кияни обіграли "Львів" (1:0), а кіпріоти здолали "Неа Саламіну" (1:0).


У сьогоднішній грі "біло-сині" не зможуть розраховувати на двох найважливіших гравців. Тяжкі травми під час поєдинку проти "Фенербахче" отримали Шапаренко та Бущан, внаслідок чого перших вибув приблизно на півроку, а другий на місяць. Також, за словами Луческу, до лазарету потрапив Шепелєв.

Орієнтовний склад "Динамо":

Бойко – Кендзьора, Забарний, Бурда, Дубінчак – Сидорчук, Андрієвський, Буяльський, Циганков, Кабаєв – Гармаш


Головним арбітром зустрічі призначено данця Якоба Кехлета.


Трансляція зустрічі буде доступна на Megogo та платформі Volia TV. "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію. Початок о 22:00.

Не хочется вроде как сильно и нагонять, но дожиться до того что просто даже не интересно смотреть это надо было постараться.
Не интересно потому что в этой команде и так не было особенного будущего с точки зрения выхода на новый уровень, а сейчас в ней нет вообще ничего.
Ни талантов которых можно развивать, ни хотя бы адекватной замены тем кому уже пора покинуть клуб, ни новых мыслей, ничего.
Пошел посмотреть когда заканчиваются контракты у Шепелева и Андриевского.
У первого до конца 23 у второго до мая 23.
И что потом? Продлим еще раз на 5 лет обоих?
Буяльскому в марте 30.
Сидорчуку уже 31.
Гармашу 32
Циганков уйдет.
Кем играть вообще в следующем сезоне?
Молодая команда, ага.
Сховати
Barnum, ну какой-то же "гений" купил/подписал "делающего разницу" Кабаева. Так что Шепелевых даже если первые уйдут, нам всегда подвезут новых.
Сховати
Умник, Сам то Шепелев точно никуда не уйдет. Кому он нужен может быть? Так и будем с ними еще пару лет мучаться. Басни эти про школу слушать, случайно по сути Забарный выстрелил все остальные обычный среднеукраинский уровень, не более. А в этом Ю-19 помоему вообще никого нет. Серая масса какая то.
Просто ужас с точки зрения перспектив, и вообще по сути не в войне дело то.
И это после 2-х сезонов в ЛЧ.
Barnum, ну какой-то же "гений" купил/подписал "делающего разницу" Кабаева. Так что Шепелевых даже если первые уйдут, нам всегда подвезут новых.
Хто мені пояснить чому м'яч в ногах не тримається і відскакує як у аматорів? Чому 3 паси зв'язати не можуть? Чому з-під пресингу вийти не можуть? Ну не можна ж за півроку розучитися грати у футбол. Це ж просто сором якийсь.
Ну що циган,лагодь кібітку,такої безнадьоги не було ні при кому.
Втрата Шапи то біда.Анрієвський потеряшка.Шось він занадто високо грає.
Андріївський, Кабаєв це повний жах. Абсолютно не рівень Динамо. І їх гру ми будемо спостерігати ще 3 місяці ..
По мотивам первого тайма :
Если бымы не потеряли очки в матче с Зарей в прошлом году,то были в группе ЛЧ...Могли бы в группе с Баварией,Барселоной и Интером..Вот бы вся футбольная Европа с нас смеялась с Гармашем в нападении,без левого фланга атаки и Андриевским в основе
Сховати
Ширинкович, гарно підмічено, аж моторошно від думки
С..а, ну вже слів немає(. Не те, що комбінацій - пас на три метри віддати не можуть та в сторону воріт вдарити. Щось я такого жаху й не згадаю. Біда на всіх ділянках поля...
Сховати
Zeit, нагадує ситуацію з останніми матчами при Сьоміні і будь-який матч при Блохіні, але тоді були гравці, які могли зробити різницю.
Це якісь загублені душі...
Ніхто незнає де вони,для чого вони тут,хто всі ці люди навколо них.
Геть нема впевненості в діях, якийсь страх в очах. Відчуття що їх всіх купили за тиждень до гри, ні думки ні розуміння як діяти, дисципліни геть нема. А це вже робота тренера. І це з кіпріотами, це сучасний тун)
Суркіс,продай клуб,не мучай нас!