23 серпня 2022 23:52
36

"Бенфіка" – "Динамо" 3:0. Ліга чемпіонів. Раунд плей-оф. Матч-відповідь. Кінець всім сподіванням

"Бенфіка" - "Динамо" 3:0

"Бенфіка":
99. Влаходімос - 2. Жілберто, 30. Отаменді, 91. Морато, 3. Гримальдо - 13. Фернандес, 61. Флорентіну, 20. Жоау Маріу, 7. Нерес, 8 Рафа Сілва - 88. Рамуш
Запасні: 77. Елтон, 5. Вертонген, 6. Бах, 9. Яремчук, 17. Гонсалвеш, 22. Чикінью, 23. Ристич, 28. Вайгль, 33. Муса, 39. Араужу, 55. Паулу Бернарду, 66. Антонiо Сілва

"Динамо": 1. Бущан – 94. Кендзьора, 25. Забарний, 34. Сирота, 2. Вівчаренко – 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 20. Караваєв, 8. Шепелєв – 41. Бєсєдін
Запасні: 35. Нещерет, 71. Бойко, 3. Боль, 6. Бурда, 11. Ванат, 14. Яцик, 19. Гармаш, 21. Кравченко, 24. Тимчик, 37. Царенко, 44. Дубинчак, 99. Антюх


"Бенфіка" - "Динамо" ON-Line


Прев'ю


Сьогодні в Лісабоні "Динамо" проведе матч-відповідь плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому спробує дати бій "Бенфіці" і все ж таки пробитися в груповий етап турніру.


Щоправда, зробити це підопічним Мірчі Луческу буде дуже складно з огляду на те, що в першій зустрічі португальці були сильнішими і здобули перемогу з рахунком 2:0. У тому матчі обидва м'ячі були забиті ще в першому таймі зусиллями Жілберто та Рамуша.

Якщо говорити про кадрову ситуацію в клубах, то "Динамо" отримало серйозне посилення в особі свого капітана Сергія Сидорчука та одного з найдосвідченіших гравців Дениса Гармаша. Обох було дискваліфіковано на першу гру, але сьогодні вони вже зможуть допомогти команді.

Але не обійшлося і без втрат, причому теж дуже серйозних. Як повідомив на передматчевій прес-конференції головний тренер киян Мірча Луческу, через травми сьогодні команді не допоможуть її основні гравці Денис Попов та Віктор Циганков.

"Бенфіка" продовжує чекати на повернення двох травмованих захисників - бразильців Жоау Віктора та Лукаса Верессімо, які, щоправда, поки що не заявлені на Лігу чемпіонів і в жодному разі не змогли б сьогодні зіграти з киянами. Решта ключових футболістів португальського гранда в строю і готові вийти на поле.

Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Кендзьора, Забарний, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Караваєв, Шепелєв – Бесєдін

Арбітром сьогоднішнього матчу буде досвідчений французький рефері Клеман Тюрпен. Допомагатимуть йому Ніколя Дано та Сиріль Гренгор, резервний арбітр - Жеремі Піньяр.

Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 22:00 за київським часом, дивіться на Megogo та Volia TV. "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.
Бля... у меня дежавю
Жахлива безнадьога…
Навіщо нам Бісєдін, якщо ми пасуєсось і втрачаємо м’яч позаду?
В нас це дерево Бесєдін , як заноза в команді...Він в нападі нульовий і в захисті - днище .Два моменти програв з свїм візаві.Перший раз ,Бущан виручив ..Куди це чудо подіти з команди...ну зовсім баран Беседін у футболі ..
вже котрий матч ловлю себе на думці, що в мене враження ніби ДК з самого початку матчу грає у меншості)
Сховати
Astartes, при чем не в одного игрока меньшинство!
только бы не ямайка
Вівчарнко - радує, Щепелєв/Бєседін - засмучує.