20 серпня 2022 19:43
4

"Усі матчі УПЛ транслюватиме "Сетанта". Міністр спорту Гутцайт підтвердив створення єдиного телепулу

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт розповів, що трансляцію матчів чемпіонату України з футболу показуватиме компанія Сетанта.


Гутцайт, який обіймає посаду міністра спорту України, заявив, що транслюватиме матчі УПЛ в Україні Сетанта, яка виграла тендер єдиного телепулу.

«Трансляції проходитимуть на міжнародній компанії Сетанта. Вона транслюватиме всі матчі УПЛ і ми бачитимемо всі матчі. Тобто будуть трансляції на ютуб-каналах та на міжнародних каналах Сетанта», - сказав Гутцайт в інтерв'ю для 1+1.

Нагадаємо, що телекомпанія пропонує матчі всіх команд УПЛ у прямій трансляції.

Від єдиного телепулу відмовилися п'ять клубів УПЛ, які не готові співпрацювати з Setanta Sports та реалізувати свої телеправа так, як вважають за потрібне. Серед команд виявилися Динамо, Металіст, Зоря, Дніпро-1 та Рух.

Щодо львівської команди, то президент клубу Григорій Козловський говорив, що вони збираються транслювати ігри на власному каналі у Youtube.

УПЛ розпочнеться у вівторок 23 серпня матчем Шахтар – Металіст 1925 (13:00).


Фото: kyivcity.gov.ua

Не буде Сетанта транслювати Динамо. Я думаю, що це вже зрозуміло. Можна багато всього говорити. Права на трансляцію належать Динамо. Це не торгівля. Гутцайт може багато всього казати.

Я теж хотів би, щоб був єдиний пул. Але такі вже власники. Динамо хоче транслювати на своєму ютуб каналі із 5-ти хвилинною затримкою. І буде транслювати. Не переломати волю власника. Оштрафувати і відсторонити від змагань? Ну-ну)) Хочу на ці змагання без Динамо, Зорі, Дніпра і Металіста подивитись)) Зіграють чемпіонат в 11 клубів))
Сховати
Чапич, і не просто чемпіонат з 11 клубів, а чемпіонат з рівнем глядацької цікавості що = 0
Надеюсь хоть сейчас тупорылым суркисам и бене/цыганыкам укажут на их убогое место и заблокируют все возможные трансляции на ютубе.
Сховати
Крім ютубу є 2+2 на Т2. Саме там зібрана основна телаудіторія матчів ДК