17 серпня 2022 23:51
14

"Динамо" – "Бенфіка" 0:2. Раунд плей-оф Ліги чемпіонів. Вітаю, Ліга Європи?

"Динамо" – "Бенфіка" 0:2

"Динамо":
1. Бущан – 94. Кендзьора, 25. Забарний, 4. Попов, 44. Дубінчак – 18. Андрієвський, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 8. Шепелєв – 41. Бєсєдін
Запасні: 35. Нещерет, 71. Бойко, 2. Вівчаренко, 3. Боль, 6. Бурда, 11. Ванат, 14. Яцик, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 24. Тимчик, 34. Сирота, 37. Царенко


"Бенфіка":
99. Влаходімос - 2. Жілберто, 30. Отаменді, 91. Морато, 3. Гримальдо - 20. Жоау Маріу, 13. Фернандес, 61. Флорентіну, 27. Рафа Сілва, 7. Нерес - 88. Гонсалу Рамуш
Запасні: 77. Елтон, 5. Вертонген, 6. Бах, 9. Яремчук, 17. Гонсалвеш, 22. Чикінью, 23. Ристич, 28. Вайгль, 33. Муса, 39. Енріке, 55. Бернарду, 66. Антоніу Сілва


"Динамо" - "Бенфіка" ON-Line


Прев'ю


Вже сьогодні, 17-го серпня, «Динамо» зіграє перший матч плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Бенфіки». Поєдинок вже традиційно відбудеться у польській Лодзі на стадіоні імені Владислава Крола.


Нагадаємо, що на попередній стадії кияни за сумою двох поєдинків пройшли австрійський «Штурм». У першій зустрічі підопічні Мірчі Луческу перемогли з рахунком 1:0 завдяки забитому м’ячу Караваєва, а в другому поєдинку дотиснули суперника в екстратаймі з рахунком 2:1 (забивали Вівчаренко і Циганков).

Щодо «Бенфіки», то вона достатньо легко впоралася з данським «Мідтьюлландом». У першій грі португальці перемогли з рахунком 4:1, а в поєдинку-відповіді – 3:1. До цих звитяг результативно долучився наш співвітчизник та, до слова, колишній форвард «Динамо» Роман Яремчук, який віддав результативну передачу в другій зустрічі.

Після цього команда Рогера Шмідта мала ще одне випробування, але вже у внутрішньому чемпіонаті. Минулими вихідними «орли» завітали в гості до скромної «Каса Піа», в поєдинку з якою здобули таку ж скромну звитягу з рахунком 1:0.

Востаннє «Динамо» та «Бенфіка» зустрічалися минулого року, граючи в одній групі Ліги чемпіонів. Гра у Києві тоді завершилася нічиєю з рахунком 0:0, натомість у Лісабоні завдяки м’ячам Яремчука і Жилберто взяла гору португальська команда.

У «Бенфіки» практично всі ключові футболісти у строю. Під питанням залишалася лише участь в поєдинку новачка Давіда Нереса, який прийшов улітку із «Шахтаря». Бразилець пропустив декілька попередніх ігор через проблеми зі здоров’ям, однак, як розповів наставник команди на передматчевій прес-конференції, вінґер готовий зіграти.

Якщо говорити про кадрову ситуацію киян перед сьогоднішнім матчем, то в них, на жаль, не все так райдужно. Через перебір жовтих карток зустріч у Лодзі пропустять одразу два півзахисники – Денис Гармаш та капітан Сергій Сидорчук. Крім того, як і в попередніх поєдинках, на поле не зможуть вийти через травми вінґер Денис Антюх і Владислав Супряга.

Орієнтовний склад «Динамо»:

Бущан – Кендзьора, Забарний, Попов, Дубінчак – Андрієвський, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Шепелєв – Бєсєдін

Обслуговуватиме сьогоднішню зустріч німецька бригада арбітрів на чолі з Феліксом Цваєром.
Транслюватимуть в Україні матч будуть сервіс Megogo, який є офіційним транслятором єврокубків у сезоні 2022/23, та платформа Volia TV.

«Динамоманія» проведе текстову онлайн-трансляцію матчу. Початок о 22:00.
Неплохой парень даже как футболист Беседин, возможно неплохой парень просто как человек Шепелев, но когда ты борешься за 30+ миллионов евро , нужны другие персонажи. Потому как банальная статистика забитых голов неплохим футболистом и статистика игры в обороне просто неплохого парня говорит о том что ты ничего из этого чисто по статистике не получишь. Казалось бы, ты игрок, и не вылезаешь из казино, рискуй, пробуй... Ну не может и по сути не должна команда с такими игроками на таких ключевых позициях обыгрывать клубы которые понимают и когда надо рискуют. В целом, кто там Рыбалка обыгрывал нашего президента? Почему удивляться обыгрышу Бенфикой?
Сховати
Barnum, и другие персонажи нужны прежде всего в селекционную службу.
Заварову с Бессоновым и компанией давно пора вручить по памятному диплому и отправить ловить рыбу на пенсии.
Тот же Ваджи или Траоре забивавшие в этом отборе пришли в свои клубы свободными агентами и на наши зарплаты и в такой клуб пришли бы сюда пешком на позицию дублера Беседина. А игрок способный банально зацепиться на мяч впереди на позиции форварда и ударить нам бы точно не помешал. Но селекционный отдел уже который раз все провалил с треском.
Хотів побачити від ДК рубку, олл-ін так би мовити. А там як повезе. Такі тупі голи пропускати...
Футбол без форвардів з постійними пасами на воротаря не цікавий навіть Бенфіці. У 2 таймі навіть відкритого футболу не вийшло. Сумно бл@
Обіграли б Інгулець в УПЛ, грали б відразу в группі ЛЧ. Ляп в УПЛ з аутсайдером, сьогодняшні гольові помилки це насамперед про професіоналізм, якого не вистачає.
Бенфіка - команда рівня плей-офф ЛЧ, можливо матка групи зможе їх зупинити, дві інші корзини ЛЧ їм нічим не завадять.
На 73 хв. на полі грало п'ять вихованців клубу не старші 2002 р.н. Так, рівня не хватило, запасу міцності також, але за таку Команду хочеться вболівати !
Не ругайте музыканта...Он игрет как умеет...
зв'язка Дубінчак-Шепелєв виглядає зовсім безпорадно, дивно, що саме Шепелєва ставлять вже в котрій грі на лівий фланг
Хлопці, диввлюсь цей матч без особливих емоцій.. Висновок цього протистояння був давно усім відомий. Бережіть нерви свої на ЛЄ Там вже треба буде питати за все з команди..
Гадаю, що ніхто не надіявся на ЛЧ цього сезону.Але всеодно , команді, потрібно подякувати за старання і характер , який вони проявили в матчах за потрапляння в ЛЄ Нажаль, зараз це наш рівень.
Давай Вітя, продавай себе далі, звєзда
Самі собі напривозили... Ось тут проявляється клас команди , а не з Колосами, Олександріями( при всій повазі до цих клубів і їм подібних).. Які 20 млн за рудого ? Хто його купить за такі передачі . Якраз клас гравців і і проявляється в тому , щоб використовувати помилки суперника. Гравці Бенфіки показали динамівцям ,як потрібно цими помилками користуватися...