14 серпня 2022 17:08

Мбаппе має особисті проблеми, які заважали йому в матчі з "Монпельє"

Нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе виглядав незадоволеним під час матчу з "Монпельє" (5:2).


За інформацією L'Equipe та RMC Sport, він має проблеми особистого характеру, які йому заважають. Однак він все одно хотів зіграти у цьому матчі.


У цій грі Мбаппе не реалізував пенальті на 23-й хвилині і демонстративно не радів голу, який він забив у другому таймі.


Також був епізод, коли за рахунку 2:0 на користь ПСЖ команда вибігала в контратаку. М'яч був у новачка парижан Вітіньї, ліворуч від нього флангом біг Мбаппе, проте португалець змістився до правого краю та віддав передачу на іншого гравця ПСЖ.

Побачивши це, Мбаппе зупинився і перестав підтримувати атаку команди. Він активно жестикулював, висловлюючи невдоволення рішенням Вітіньї.

Цю ситуацію прокоментував півзахисник парижан Марко Верратті.

"Кіліан — гравець, який завжди прагне досягти успіху. Я думаю, що через нереалізований пенальті він трохи сумував, але це нормально.


Він чудовий гравець, він завжди хоче змінити ситуацію. Коли він робить щось не так, він розчаровується, це нормально. Але пізніше він показав усе першим голом, у якому мав вирішальне значення, та був зі своїм голом.


Але приємно, коли він злий, тому що це означає, що він дуже непокоїться за команду, що він хоче грати добре, що він хоче змінити ситуацію", - сказав Верратті.