11 серпня 2022 15:06
4

Не зрадив "Динамо". "Шахтар" хотів переманити джокера Луческу

Тренер академії Динамо Юрій Дмитрулін в інтерв'ю Sport Arena TV розповів про спробу донецького Шахтаря переманити до свого клубу Костянтина Вівчаренка:


- Коли Костянтин Вівчаренко переходив у Динамо Ю-19, він мав пропозицію з Шахтаря. Мені зателефонувала його мати, яка хотіла зі мною порадитися. Вона сказала: "Нам пропонує контракт Шахтар. Що нам робити?". Я запитав у неї, чого хоче сам Костянтин і вона відповіла, що він хоче грати в Динамо. Я їй сказав, що він сам відповів на її запитання, бо він доросла людина, яка саме все вирішить. Думаю, Вівчаренко не шкодує про те, що залишився в Динамо Київ.

20-річний Вівчаренко наразі вважається одним із найперспективніших молодих гравців Динамо. Мірча Луческу використав захисника в матчах Ліги чемпіонів у якості джокера і це спрацювало (в поєдинку з Фенербахче Вівчаренко віддав переможний асист на Караваєва, а в поєдинку зі Штурмом оборонець забив вирішальний м'яч).
Головне помітно те, що Дід грамотно його вводить до складу, не кидає на амбразуру зразу у старт, а дає кожен матч йому дстаньо часу, бо Дубінчак відпахує свої 60-70 хвилин на повну, а тут вискакує свіжий обдарований молодий хлопець, якому вже протистоїть хоча і кваліфикований, але вже знатно втомлений суперник який вже на 100 процентів не може зіграти проти свіжого хоча і молодшого, таким чином навіть неусвідомлено у молодого набирається впевненість, коли він відчуває свою перевагу над більш досвідченим суперником у ті хвилини, що йому відводить Дід... і ми маємо по суті не просідаючого фуллбека на протязі увієї гри
Сховати
Spasibo Dedu za Pobedu, ну дід завжди славився дуже розумним введенням молодих гравців до основи, що в шахті, що у нас
І червону на собі заробив зі штурмом! Гуд джоб со фар.
Аби без травм
Так тримати!!!