1 серпня 2022 20:17
6

Джерело: Віктор Циганков не хоче продовжувати контракт із "Динамо"

Журналіст Віктор Вацко в ефірі свого шоу "Вацко on air" розповів про майбутнє півзахисника "Динамо" Віктора Циганкова.


- Потрібно пам'ятати, що у Циганкова залишився рік до закінчення контракту, тож узимку він може вже підписувати попередню угоду з іншим клубом. Наразі "Динамо" та Циганков ніяк не просунулися в переговорах щодо нового контракту.

Наскільки я розумію, Циганков не хоче залишатися у "Динамо". Керівництво київського клубу поки що акуратно до цього ставиться і не створює якогось шаленого тиску на футболіста. Ситуація, звичайно, може змінитися будь-якої миті, але зараз вона така.

І тому дуже сумнівно, що взимку хтось купуватиме Циганкова за гроші, адже буде можливість підписати з ним попередній контракт.
В топ чемпіонатах він не заграє,не той рівень.
Не дуже віриться Вацку. Але якщо правда то Віті треба трошки схаменитися та згадати усе шо клуб для нього зробив. Кожен рік лікування, пропущенні збори, нестабільна гра. Свій рівень треба доводити на полі щоб тебе хотіли купити а не збивати ціну шоб дарма забрали.
Сховати
Dmitriy, Людині скоро 25 років. Уже закінчується другий його контракт з Динамо. Він має повне право не підписувати третій. Якщо Суркіс ніяк не може йому ціну скласти, то це проблеми Суркіса, а не Циганкова
На думку приходить прізвище Хачеріді. Теж ціни собі сложити не міг.
Розігнали телеканал Фуфло і тепер всі ці бурбаси і вацки вирішили зайняти нішу Циганика по вигадуванню інсайдів
Сховати
ніша Циганика плотно зайнята самим Цигаником,бурбаси та вацки таке,на розігріві)