27 липня 2022 15:25
3

Турецька преса: "Жорже Жезус може дуже здивувати київське "Динамо"

Турецькі ЗМІ вважають, що португальський наставник Фенербахче здатний здивувати складом у сьогоднішньому матчі із київським Динамо, пише zbirna.com.


У першому поєдинку 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське Динамо у Лодзі зіграло внічию з Фенербахче (0:0). На думку турецького видання Fanatik того разу наставник «жовтих канарок» здивував стартовим складом, випустивши 11 гравців, яких не очікували побачити навіть фахівці.

Так Жорже Жезус у Лодзі залишив у запасі основних півзахисників Міху Зайця та Мігеля Креспо, але дав шанс Ісмаїлу Юксеку та Вілліану Арану. В атаці вийшли Енер Валенсія, Джошуа Кінг та Дієго Россі, а не Брума та Лінкольн.

«Жорже Жезус може здивувати київське Динамо і сьогодні. Зрозуміло, що Хакан Яндаш та Сердар Азіз не вийдуть через травми. Очікується, що в обороні їх замінять Марсель Тіссеран та Аттіла Салаї.

На відміну від першої гри, майже, напевно, Лінкольн з'явиться у стартовому складі замість Джошуа Кінга. Ніхто не здивується, якщо Ірфан Джан втратить своє місце на користь Бруми, а Валенсія на користь Сердара Дурсуна», – пише Fanatik.
Вкласти стільки грошей і грати на рівні розібраного Динамо без ігрової практики. Браво, дійсно здивували))
Більш того! Він вже здивував у першій грі - мертвим Фенером
50% на 50%. Або здивує, або ні