23 липня 2022 09:40
2

З корабля - на бал: Артета назвав дату дебюту та основну позицію Зінченка в "Арсеналі"

Фото - ua.depositphotos.com


Лондонський Арсенал офіційно оголосив про перехід Олександра Зінченка з Манчестер Сіті. Українець уже приєднався до своїх нових партнерів по команді під час передсезонного збору в американському Орландо і вже провів одне повноцінне тренування.


Головний тренер «канонірів» Мікель Артета розповів, коли можна очікувати Зінченка на полі та на якій позиції.

«Зінченко тренувався із нами. Якщо він почуватиметься добре, то отримає завтра кілька ігрових хвилин. Основна позиція Алекса - лівий захисник, але має достатньо якостей, щоб зіграти в будь-якому іншому амплуа», - сказав Артета в інтерв'ю Hayters TV.

Наступний контрольний матч у рамках американського передсезонного турне Арсенал зіграє проти лондонського Челсі. Матч відбудеться завтра о третій годині ночі за київським часом в Орландо.

25-річний Зінченко перейшов у лондонський клуб із Манчестер Сіті за 30 мільйонів фунтів. Ще два мільйони може дістатись манчестерцям як бонуси.

За повідомленнями ЗМІ, Мікель Артета був особисто зацікавлений у трансфері українця, з яким працював у 2017-2019 рр. як асистент Хосепа Гвардіоли. Наставник Арсеналу цінує універсалізм гравця, здатного закрити одразу кілька позицій на полі.
Левый защитник? Тогда я нечего не понимаю!?
Сховати
trahim, ну ЛЗ по типу як Кансело, тобто той хто переважно на атаку грає, але як таке в Арсеналі хоче Артета реалізувати то дійсно не зрозуміло.