2 липня 2022 14:43
1

Андрій ПАВЕЛКО: "Символічно буде почати новий сезон Прем'єр-ліги до Дня Незалежності України"

Президент УАФ Андрій Павелко в ексклюзивному коментарі Футбол NEWS розповів про деталі підготовки до старту нового чемпіонату України з футболу.


- Зараз ми відпрацьовуємо фінальну версію протоколів безпеки та старт чемпіонату з нашими клубами, Кабінетом Міністрів, Міністерством молоді та спорту. Є дуже багато важливих питань, з якими ми вперше у житті зіштовхнулися, щоби проводити футбол у нашій країні під час воєнного стану.

Дуже важливим є старт – це відпрацьовується з УЄФА та ФІФА, керівництвом країни, керівництвом військових адміністрацій, спортивної спільноти. Важливо розпочати чемпіонат. Це важливо для хлопців на передовій для всіх українців. Відчуваємо, що ми боремося за правду та перемогу заради нашого майбутнього.

Є сенс розпочати всі змагання УПЛ та ПФЛ у дати Дня Незалежності, відпрацьовуватимемо це. Буде дуже символічно для України, всього світу та європейського футбольного середовища, щоб у День Незалежності ми знову дали меседж, що Україна живе, міцна у своїх прагненнях та обов'язково переможе, — сказав Павелко.
Какие то пришибленные, в стране война, люди гибнут они чемпионат начинают.., нет слов...