26 червня 2022 14:57

Оточення Піке мало образливе прізвисько для Шакіри через її зверхнє ставлення до інших

На початку червня в інфопросторі з'явилась новина про те, що захисник Барселони Жерар Піке та його дружина, відома співачка Шакіра розійшлися. Сталося це, за словами колумбійки, через постійні зради футболіста.


І поки вони готуються до судібніх справ щодо того, в кого залишаться діти, з'явилась інформація про не найкращу поведінку 45-річної співачки. Останнє, що було відомо про розрив пари, це те, що найближче родинне оточення гравця, включаючи друзів, мало неприємне прізвисько для Шакіри через її характер і сцени ревнощів.


Як повідомляє журналістка Лорена Васкес, на яку посилається Marca, тісне оточення Піке прозвало Шакіру "La Patrona", що переводиться як "Господиня". Співачка не ладнала з друзями Жерара, і вона не надто ладнала з іншими гравцями та їхніми дружинами й дівчинами. Вона була доволі егоїстичною та зверхнє до них ставилась.

Це було проблемою для пари з самого початку. До того ж повідомляється, що після розставання Шакіра розірвала стосунки з сім'єю Піке. Вони вважають, що дії колумбійки вплинули на імідж гравця.


Вона навіть розірвала стосунки з однією з небагатьох своїх друзів, якою була мати Піке. Тепер виявляється, що вона "більше не підтримує з нею такі теплі стосунки". Причина роздратування матері Піке на Шакіру полягає в тому, що вона розповіла б про сімейні проблеми, які вони мали, щоб центральний захисник каталонців мав поганий імідж.