19 червня 2022 13:39
2

ЗМІ: Забарний стає пріоритетом для "Тоттенхема" - Конте вже знайшов роль для гравця "Динамо", від киян чекають поступок

Захисник Динамо та збірної України Ілля Забарний наступний сезон може розпочати в АПЛ.


Тоттенхем давно цікавиться 19-річним центрбеком Забарний може перейти з Динамо в Тоттенхем – кияни хочуть побити трансферний рекорд , але він не був головною трансферною ціллю. Тепер обставини змінилися, і шанси Забарного перебратися в Лондон зросли, повідомляє Football.london.


За інформацією джерела, "шпори" не змогли влаштувати перехід гравців, які були головними цілями Антоніо Конте. Йдеться про Мілана Шкріняра та Алессандро Бастоні, з якими фахівець працював у Інтер. Словак близький до переходу в ПСЖ, а італієць вирішив залишитися в Мілані. За таких умов Тоттенхем не буде шукати інших зіркових гравців. Конте готовий ще один сезон працювати з Ромеро, Дайєром та Девісом, які гідно провели завершення минулого сезону.


Відтак, лондонці будуть працювати над збільшенням глибини складу. І тут на авансцену виходить Забарний. Динамо готове продати його за 30 млн євро, але Тоттенхем налаштований витратити на цей трансфер не більше 20 млн. Киянам доведеться йти на поступки. Для Антоніо Конте українець стане четвертим у ієрархії центральних захисників. Наставнику "шпор" подобається універсалізм Іллі, який може грати у трійці захисників як лівіше, так і правіше. Завдяки цим умінням він буде регулярно підміняти гравців основи та отримувати ігрову практику в кубкових турнірах.


Нагадаємо, у минулому сезоні (який було недограно через напад Росії) Забарний провів за Динамо 23 матчі, в яких відзначився одним асистом. Його контракт з "біло-синіми" чинний до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 15 млн євро.

Забарний - не той гравець, якого будуть брати на лавку.
Нехай Конте загорне губу і сам виходить на заміну … це футболіст вже має право на основу а не підміняти лузерів