16 червня 2022 19:37
1

Леоненко назвав умову, за якої українські клуби зможуть нав'язати "Динамо" та "Шахтарю" боротьбу за чемпіонство

Відомий експерт Віктор Леоненко поділився очікуваннями наступного сезону УПЛ.


В ексклюзивному інтерв'ю Fanday Леоненко заявив, що українські топ-клуби без легіонерів матимуть проблеми із результатами.

«Я хочу, щоб усі наші клуби вистрілювали. Я завжди за якість футболу. Згадайте, як дивував Інгулець, коли грав у фіналі Кубка України, виступаючи у Першій лізі.

Сподіваюся, що Кривбас та Металіст зможуть здивувати у новому сезоні. Я не здивуюсь, якщо вони зможуть відбирати очки у всіх поспіль. Без легіонерів проблеми можуть мати великі клуби — Шахтар і Динамо, хоча кияни не так від них залежать», - сказав Леоненко.

Також експерт зазначив, що Шахтар та Динамо головні претенденти на чемпіонство, але хтось може нав'язати боротьбу, якщо українські гранди добре виступатимуть у єврокубках.

«Чи зможе хтось нав'язати боротьбу за чемпіонство Шахтарю та Динамо? Наразі, до речі, є шанс, якщо наші великі клуби підуть далі у єврокубках. Якщо цього не вдасться, то шансів немає. Єврокубки дуже серйозно відволікають від чемпіонату, а перебудовуватись дуже складно».

Нагадаємо, що минулий чемпіонат України було перервано через вторгнення росії, а практично всі легіонери клубів УПЛ пішли в інші команди.

Орієнтовно старт нового сезону у Прем'єр-лізі призначено на 20 серпня. Швидше за все, матчі відбуватимуться на території України та Польщі.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

їх нема …. хіба від Леоненка …