11 червня 2022 15:19
1

Степаненко готовий наслідувати приклад П'ятова: півзахисник "Шахтаря" розглядає можливість завершення кар'єри у збірній

За словами Тараса, якщо тренерський штаб національної команди не потребуватиме його послуг, він відійде вбік і дасть дорогу молодим.


Півзахисник донецького Шахтаря Тарас Степаненко, який напередодні залишив розташування збірної через травму мізинця, прокоментував своє самопочуття та оцінив своє майбутнє у головній команді країни.

«Травма не дуже серйозна. Якби треба було зіграти кров із носа, модно було б зробити укол, але ми маємо, кому грати. Молоді хлопці теж мають отримувати ігровий час.


Якщо бачитиму, що на мене розраховують, звичайно, допомагатиму збірній. Але якщо зрозумію, що тренерський штаб не бачить мене у складі, просто так приїжджати не буду. Завжди має грати найсильніший. Для мене це важливо», – сказав Тарас в інтерв'ю YouTube-каналу «ВЗБІРНА».

Також Степаненко зазначив, що йому нема в чому дорікнути ні собі, ні іншим гравцям збірної за матч з Уельсом. Образливу поразку валлійцям досвідчений хавбек списав на банальне невдачу.

Крім того, Тарас розповів, що напередодні гри з Вірменією він спілкувався із Генріхом Мхітаряном, який завершив свої виступи за національну команду. Півзахисник Роми попросив свого колишнього партнера по Шахтарю не забивати Вірменії надто багато.

Нагадаємо, що матч Ліги націй Україна – Вірменія розпочнеться о 16:00.

Правильно , Кривцова теж з собою заберіть