5 червня 2022 22:19
1

Олексій АНДРОНОВ: "Україна сьогодні грала краще, ніж проти Шотландії. 24-9 за ударами, 9-2 у площину. Але в Катар поїде Уельс"

Російський коментатор Олексій Андронов у своєму Телеграм-каналі написав про поразку збірної України у матчі з Уельсом.

"Як на мене - Україна сьогодні грала краще, ніж проти Шотландії. 24-9 за ударами, 9-2 у ворота. Але в Катар поїде Уельс.


У футболі (не найскладнішій та найнерезультативнішій спортивній грі) є кілька фундаментальних складових.


Реалізація моментів. За великим рахунком – визначає все. Можна згадувати Грецію-2004, можна фінал Баварія – Челсі. Немає реалізації - отже, рано чи пізно не буде результату. Це суть футболу.


У важливих матчах не можна робити дурниці та допомагати супернику. Автогол Ярмоленко абсолютно безглуздий. Але бувало й гірше (згадаймо Андреса Ескобара). Андрію взагалі не треба було чіпати м'яч. Так, дав Бейл сильно, але воротар мить бачив. Не треба нікуди пхати свою голову.


До того ж Ярмоленко (все ж таки це гравець атаки) припустився серйозного технічного шлюбу. Він не встиг нормально «сісти назад», зустрічав м'яч не обличчям, а півоберта. Так можливість кікса підвищується багаторазово. За всіма правилами та поняттями – він не повинен був чіпати м'яч. Нормально з його позиції та розташування у просторі – вибити було складно. Значить - не заважай воротарю.


Шкода. Мета залишилася метою. Але я не думаю, що Україна заслужила на докори (і Ярмоленко теж, це я просто момент розбираю, без претензій). Вона билася і боролася. Як могла.

Головне – щоб був світ. Інакше саме поняття Чемпіонат Світу в Катарі, куди їде Уельс, сильно девальвується.


Бути добру!".

переклад бомба , технічний шлюб , змусив посміхнутись навіть після поразки :)