29 травня 2022 11:49
1

"У Києві зараз б'ється не лише серце України, а й серце Європи та всього демократичного світу". Ігор Суркіс привітав жителів столиці з Днем міста

Президент "Динамо" Ігор Суркіс привітав уболівальників із Днем Києва.


- Дорогі кияни та гості нашої прекрасної столиці!


Від імені всіх динамівців маю велику честь привітати вас із днем народження нашого рідного міста!

Уже 1540 років Київ гордо височіє на мальовничих пагорбах Дніпра, славлячись на весь світ своєю древньою історією, унікальними пам'ятками, привітними мешканцями та яскравим сучасним життям.

За ці півтора тисячоліття Київ пережив чимало випробувань, що не змогли зламати духу міста, та став справжнім уособленням українського народу – сильного, вільного та нескореного.

Місто, де зародилася українська державність, продовжує творити історію, виборювати нашу незалежність та бути уособленням незламності України і досі, у часи повномасштабної російсько-української війни. Тут, у Києві, зараз б'ється не лише серце України, а й серце Європи та всього демократичного світу.

Упевнений, що разом, борючись кожен на своєму фронті, ми не дозволимо ворогу сплюндрувати нашу квітучу та величну столицю. Завдяки нашій спільній роботі Київ відновиться, відбудується та стане ще кращим, а з ним – і вся Україна.

Нехай Київ завжди тішить вас своєю особливою атмосферою, надихає на відважні вчинки та життєві перемоги, дарує безліч приємних моментів і пам'ятних подій. А київське "Динамо" продовжуватиме з любов'ю та гордістю представляти рідне місто на спортивній арені, адже "Динамо" – це Київ, а Київ – це "Динамо"!

З Днем народження, Києве! Слава Україні!

Президент ФК "Динамо" (Київ), Ігор Суркіс
А ти почему в румынии? "патриот"