13 травня 2022 21:17

"Ніхто ще нікуди поки не висувається": Рустам Худжамов спростував iнформацiю про балотування в президенти УАФ з одним "але"

В коментарі Fanday.net колишній голкіпер Динамо, Шахтаря та нинішній представник тренерського штабу Полісся пояснив, як слід сприймати інформацію про його слова щодо виборів УАФ.

Сьогодні на стрімі Брутального футболу Рустам Худжамов у бесіді зі співрозмовниками розповів, що буде балотуватися на посаду президента УАФ, вибори в якій відтерміновані, зважаючи на ситуацію в Україні.

«Ніхто ще поки нікуди не висувається, ми поки з хлопцями поговорили гіпотетично. Ніяка федерація мене не висувала. Про це ще розповідати зарано. Проте додам, що я на вітер просто так не кидаю, якщо хтось в мене повірить, я не підведу й піду на вибори. І присвячу свій час дійсно серйозним і корисним змінам в українському футболі».


Втім, на уточнюючі запитування нашого сайту, Худжамов пояснив: «Насправді ми з хлопцями обговорили таку теоретичну можливість, зважаючи на те, що [моя заява про балотування] може дати якийсь поштовх самій федерації до змін, я сподіваюсь на це. Я маю надію, що на цьому хейті вони зарухаються й відбудуться певні зміни».

«У мене є своя компанія, яку я розвиваю [мається на увазі фірма з виробництва воротарського інвентаря]. Є волонтерська діяльність. За УАФ я не слідкую зараз, не так багато часу для цього – все забирає бізнес, футбольна робота та турботи щодо волонтерства, яке корисне для нашої країни.

Тож поки ми посміялися, а в напрямку створення своєї програми чи предметних кроків розвитку українського футболу я ще не працював», - додав Рустам.