5 травня 2022 00:40
5

Родріго та Бензема створили диво! "Реал" обіграв "МанСіті" із Зінченком і вийшов у фінал Ліги чемпіонів

4 травня відбувся матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між командами «Реал» і «Манчестер Сіті». Тиждень тому перша гра в Манчестері завершилася з рахунком 4:3 на користь англійського клубу.


Другий поєдинок виявився не менш захоплюючим. Рахунок у матчі для гостей відкрив Ріяд Марез на 73-й хвилині. Українець Олександр Зінченко вийшов на заміну хвилиною раніше та розігнав гольову атаку «Ман Сіті».


Здавалося, що для «Реала» все закінчено, але «галактикос» вкотре зробили великий камбек!

Наприкінці другого тайму Родріго вистрілив дуплетом і перевів гру в овертайм (2:1). У додатковий час Карім Бензема із пенальті забив переможний гол (3:1).

Мадридський Реал у 17-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів. У вирішальному матчі команда Карло Анчелотті зіграє проти Ліверпуля, гра відбудеться 28 травня в Парижі.

Ліга чемпіонів 2021/22


1/2 фіналу, матч-відповідь, 4 травня


Реал Мадрид (Іспанія) – Манчестер Сіті (Англія) – 3:1 (д.в.) [перший матч – 1:2]

Голи: Родріго, 90, 90 +1, Бензема, 95 - Марез, 73.

Два голи з фланга Зіни. Не захисник він зовсім.
Сховати
serg_max, да причем тут Зина. Всегда д.б. подстраховка. Тут Пеп виноват. Был уверен, что победа уже в кармане. Начал делать замены. Нарушил структуру игры. Пошел хаос на поле. Вот и поплатился.
Сховати
Игорь, та тут і Гвардіолу в замінах сильно не можна винити, Уокера зняв через травму, Де Брюйне грав не найкращий свій матч, Кевін багато разів втрачав м'яча в найпростіших ситуаціях, і його заміна трохи і просилася. А після замін МС одразу забили, потім ще мали два класні моменти, реалізуй їх, і все, питання з виходом в фінал закрите. А так МС нереалізовує свої момент, а Реал реалізовує. Це при тому, що в захисті гра Реала повне дно.
serg_max, і де там Зіна в голах винуватий. Чи у вас так, бачите простріл іде з під Гріліша, а винуватий Зіна?
Перший матч 1:2 ?????)))))