29 квітня 2022 12:16
7

Ігор СУРКІС: "Будемо наново будувати український футбол. Ми зробимо все, щоб він був"

Президент київського Динамо Ігор Суркіс в ексклюзивному інтерв'ю Футбол NEWS прокоментував нічию свого клубу у матчі з Динамо Загреб (2:2).


"Наші вболівальники у Польщі, у Румунії зібралися, щоб підтримати нашу команду. Я дуже вдячний керівництву Динамо Загреб. Ми говорили, що перший матч, який ми зможемо провести у Києві, ми запросимо їх. Дуже хороша підтримка.

Я розраховую на те, що у нас будуть мінімальні втрати й залишаться клуби, і ми далі розвиватимемо футбол. Мирне життя має бути на нашій землі. Тоді буде й футбол. Ми зробимо все, щоб він був, і допомагатимемо іншим клубам. У нас багато гравців молодих, талановитих, які перебувають в орендах. Будемо наново будувати футбол. Але сьогодні це не на першому місці", - сказал Суркіс.
Только не с тобою строить! Иди строй казино - строитель!
Сховати
glory_to_ukraine, с тобой , или юрой енакиевским, что ли, строить ?
Сховати
Да, со мною стоить и с десятками миллионов украинцев, но только не с тобою и не с суркисами!
Сховати
glory_to_ukraine, ты много за свою жизнь футбольных клубов построил. строитель ?
Сховати
MarcoV, ау, школьник... а что может суркис Великий клуб Динамо построил?
Нет, я не строил фк но и не разворовывал страну, как совладельцы клуба!
glory_to_ukraine, Які претензії, безпосередньо до молодшого Суркісу, Ви можете пред'явити? За його проукраїнську позицію починаючи з 2014 року? Ну, тоді так.
Сховати
Santos, не несите чушь про позицию проукраинскую! Его братик старший, который является совладельцем клуба, имеет совсем другую позицию. Не успела начаться война, так они вывезли все семейство, кстати несколько человек военнообязанных, прихвативши еще пару десятков миллионов баксов! Видимо мало бабла взяли, так старый сурок еще попытался часы вывезти! А вы про позицию проукраинскую....