23 квітня 2022 12:18
3

"Суркіс сказав, що всі гравці будуть у розташуванні збірної тоді, коли потрібно". Павелко розповів про бесіду з президентом "Динамо"

Президент УАФ Андрій Павелко в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS розповів про свою розмову з власником київського Динамо Ігорем Суркісом, у якій сторони дійшли компромісу щодо дати, коли гравці столичного клубу мають прибути в розташування збірної України.


- Зараз дуже важкі часи для українського футболу. І дуже важливо, що ми швидко знайшли всі добрі слова підтримки, не було ні секунди сумнівів в нашій розмові. Вона була дуже конструктивна, і стосовно всіх питань щодо збірної Ігор Суркіс сказав, що ми все надамо й усі гравці будуть в розташуванні команди, коли буде потрібно.

Я впевнений, що саме ці часи війни створять нові можливості для об'єднання всіх, хто має можливості та бажання розвивати футбол після нашої перемоги над фашизмом, що прийшов у наш дім, - сказав Павелко.
Один опзжинст часы через границу возит, а второй палки в колеса сборной вставляет. Ну-ну, не долго вам братики колоборанты осталось издеваться над Ненькой!
Сховати
glory_to_ukraine, да ложил бы я с прибором на те сраные часы. Раздули, сука, зраду стратегического масштаба. Меня больше интересует, какая сука отдала приказ разминировать Чонгар перед самой войной и кого благодарить за двухлетнее "велике крадівництво" вместо укрепления обороноспособности страны.
"Я впевнений, що саме ці часи війни створять нові можливості для об'єднання всіх, хто має можливості та бажання розвивати футбол" - саме тому ти влив стільки бруду та брехні на Динамо, хоча в підсумку сам і обіс..ся!