19 квітня 2022 00:02
3

"Мені подзвонив у сльозах Ярмоленко: "Ігоре Михайловичу, допоможіть врятувати мою родину!". Президент "Динамо" розповів про евакуацію рідних збірника

Президент Динамо Ігор Суркіс в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net розповів, що дружина капітана збірної України з дитиною прилітала на консультацію до лікаря напередодні російського вторгнення в Україну.


— У першу ніч мені зателефонував у сльозах Ярмоленко. Він за день до того відправив в Україну на консультацію до лікаря свою дружину з дитиною. Андрій мені сказав: «Ігоре Михайловичу, допоможіть врятувати мою сім'ю». Ми одразу ж виділили його дружині та синові кімнату на базі. Насамперед, ми думали, як вивезти сім'ї футболістів. На основі було створено координаційний штаб.

Наш прес-аташе Олексій Семененко запропонував вивезти жінок, дітей та людей похилого віку за кордон. Сам він чоловік невійськово-обов'язкового віку, але відмовився покидати Україну.

Велика подяка Аркадію Запорожану та Мірчі Луческу, які зняли їм у Румунії чотиризірковий готель. Нашими клубними автобусами ми не ризикували їхати на той момент. Дякуємо київському автопарку, який надав нам транспорт за символічну суму.

Але ми не могли знайти водіїв непризовного віку, щоб вони могли перетнути кордон. Довелося діяти в такий спосіб. О 8-й ранку ми завантажили людей в автобуси, довезли їх на кордон з Молдовою, там вони пішки перейшли кордон і пересіли в підігнані автобуси з боку Румунії. Багато хто, як і раніше, перебувають там, - додав Суркіс.
А зачем это ты это рассказываешь на 55 день войны? Шапка горит? Ничего, скоро все узнают правду.
Сховати
glory_to_ukraine, Коли журналіст запитав, тоді і відповів! А тобі раджу вчити українську мову якщо живеш в цій країні!!!
glory_to_ukraine, Почему? Потому что сильно много нарисовалось желающих отжать Динамо под предлогом того что Суркис украинофоб, предал страну, вывез деньги, и тому подобные недоказанные утки. Поэтомы надо этих Павелок и Маркевичей тыкать носом в факты чем чаще тем лучше