9 квітня 2022 23:23
9

Одіозний власник "Стяуа" розповів, хто стоїть за Зеленським і назвав полк "Азов" нацистським

Фото - ua.depositphotos.com


Румунський бізнесмен Джіджі Бекалі намагався пролити світло на ситуацію в Україні.


Президент Стяуа вирішив поділитися думкою про президента Володимира Зеленського, а саме його патрона, який привів його до влади і тепер, за словами Бекалі, керує ним. Як можна зрозуміти румуна, він має на увазі колишнього президента Дніпра Ігоря Коломойського, який нібито замовив слово за російського підсанкційного олігарха Романа Абрамовича.

Крім того, Бекалі назвав полк "Азов", який героїчно захищає Маріуполь, нацистським, яким його вважають російські пропагандисти.

"Хочете, я розповім вам, що я знаю про Зеленського? Зеленського зробив президентом великий мільярдер, який володіє полком "Азов" ("Азов" є частиною Нацгвардії України, дехто стверджує, що Коломойський раніше спонсорував "Азов", коли той ще був добровольчим батальйоном, — прим. FanDay.net), і він врятував Абрамовича.

Мільярдер [Коломойський] сказав йому [Зеленському]: Я зробив тебе президентом, спаси Абрамовича. І він зателефонував до Байдена (президента США Джо Байдена, — прим. FanDay.net) і сказав, щоб той врятував його. Це нацисти, нацисти там є.

Ця денацифікація, яку [Путін] хоче провести... Це правда, що мільярдер — єврей. І всі дивуються, що він створив "Азов", тому "Азов" - нацистський.

Також Бекалі не вірить в історію з нещодавнім отруєнням Абрамовича під час російсько-українських переговорів, на яких той є посередником між президентами України та РФ. А той факт, що власник Челсі не потрапив під американські санкції, президент Стяуа приписує прохання Зеленського. Але при цьому Бекалі визнає характер Зеленського, який не покинув країну у скрутну хвилину.

"Я знаю, що він зателефонував Байдену і сказав: "Сер, вибачте Абрамовичу". А історія з отруєнням – брехня. Яке отруєння? У Абрамовича шкірне захворювання та все. Він не був отруєний. Це нісенітниця, брехня. У нього шкірне захворювання, і він не голиться.

Я не казав, що мені не подобається Зеленський. Я сказав вам деякі істини, але я не говорив, що мені не подобається зелений. Він молодець, він залишився та ризикував своїм життям, борючись за свій народ.

"Я думаю, він боїться людей, тож не хоче віддавати територію. Але так чи інакше він би поступився. Але як я можу не любити Зеленського? А кому в наш час не подобається Зеленський?", - сказав Бекалі в інтерв'ю RomâniaTV.

Зазначимо, що Бекалі відомий своїми неоднозначними заявами щодо жіночого футболу, коронавірусу або людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.
Єврей фінансує нацистів?))) Після таких слів Динамо не може грати з тією командою благодійний матч.
Не зря суркисы туда убежали. Сыграют со стяуа - отказываюсь от нынешнего Динамо, до следующего прибытия нового президента, тренера и игроков! Слава Украине!
Звісно, це не є медичною термінологією, але вавка в голові у людини лікується у відповідних закладах. Тварини з вавками в голові доволі швидко усипляються.

Наразі в колі румунських лікарів йде доволі жорстка полеміка з приводу того, чи можна Фекалі вважати людиною. За даними науковими суперечками дуже уважно стежать угорські фахівці.
Ось вам наглядний приклад того, що відбувається, коли не приймати вчасно прививки )))
Таких хворих на голову повний світ, добре що висвітлюють їх імена, ворога потрібно знати в лице. При наявності не забудьте плюнути йому в обличчя.
И это Динамо тренеруется на их базе и будет играть со Стяуа?!

Или пускай это чмо прощение публично просит за этот бред, либо не тренироваться, ни играть со Стяуа и послать их нах.
Клиника тут не поможет. И какой теперь матч 20 квітня - Стяуа Бухарест ?????
Думаю не стоит играть товарняк со Стяуа...
Ебанат