3 квітня 2022 20:50
6

Ігор СУРКІС: "Зробимо все можливе, щоб кожен поєдинок "Динамо" в ході європейського турне став подією, що дозволяє широко інформувати про те, що відбувається в Україні"

Президент Динамо Ігор Суркіс розповів про міжнародне турне київського клубу на підтримку України та збирання коштів для постраждалих від військової агресії Росії мешканців нашої країни. Крім того, президент біло-синіх прокоментував інформацію про можливу зустріч киян із румунським ФКСБ (до 2017 року Стяуа).


- Ми обов'язково зіграємо проти цієї команди, але не 6 квітня. Для нас кожен матч – це питання серйозних організаційних зусиль, щоб привернути до поєдинку якнайбільше уваги. Ми зробимо все можливе, щоб кожен поєдинок «Динамо» в ході цього європейського турне став подією, що дозволяє широко інформувати про те, що відбувається в Україні, та організувати збір коштів для потерпілих від війни українців, – розповів Ігор Суркіс.


Нагадаємо, що перший матч у рамках міжнародного туру Динамо зіграє 12 квітня проти Легії. Гра пройде у Варшаві на стадіоні Війська польського.

Ти вже зробило! Забрало деньги и убежало с Украины! Еще что ты можешь сделать, соплежуй!?
Сховати
FcDK, послушай гандон, ты заебал тут муть разводить, иди на хуй отсюда чмошник трофейный
Сховати
Dmitriy, а ты хлебало закрыл ху#сос суркисовский
FcDK, йому 63, чому він не мав права залишити Україну? І які гроші він забрав? Докази офіційні є???
Сховати
dynamic1927, позже узнаешь!
Сховати
FcDK, для чого мені дізнаватись пізніше, якщо ти звинувачуєш його зараз?
Підтвердження твоїм словам є?