31 березня 2022 19:49
3

ФІФА не захотіла показувати злочини Росії в Україні – ще один акт підлабузництва міжнародної федерації

Фото - ua.depositphotos.com


Директор телеканалів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов звернув увагу на небажання ФІФА різко засудити злочинні дії Росії.

"Так сьогодні мало виглядати відеозвернення президента УАФ Андрія Павелка до конгресу ФІФА. Але ФІФА не дозволила демонструвати на екрані кадри війни в Україні, в підсумку з відеоролику видалили відео злочинів російської армії, залишивши лише пряму мову очільника УАФ.

По-друге, саме сьогодні конгрес ФІФА затвердив російську мову, як одну з шести офіційних мов ФІФА. І останнє. Конгрес не включив в порядок денний питання про відсторонення Росії від змагань під егідою ФІФА. Це все, що потрібно знати про партнерство та солідарність ФІФА в момент найтяжчого випробування для України", – написав Денисов у соцмережах.

Нагадаємо, наразі ФІФА обмежилась лише тимчасовим відстороненням російських клубів і збірних від змагань під свою егідою.

Сподіваюся, що рашістскі гроші станть тобі поперек горлянки - Інфантино!
VoValdo,якщо достовiрно вiдомо,то чому вони ще iснують як керiвнi органiзацiї? Нафiг зносити їх,цi рiзноманiтнi гiбриднi iгрища потрiбно знищувати пiд корiнь.Удавання,що все гаразд,бiльше не працює,прийшов час на злочин говорити,що це злочин,не залежно,чи ви отримали на лапу взятку,чи просто спонсоруєтесь злочинцями.Або в свiтi восторжествує справедливiсть,або ж свiт погрязне у брехнi i дьявольщинi.
Та всім відомо ,що мафія з фіфа та уєфа фінансуєьться на гроші рашистів.