29 березня 2022 16:59
4

Юрій ЛУЦЕНКО: "Нейтральність у 20-му столітті не врятувала жодну країну. І Гітлер, і Сталін легко проковтнули цих замріяних дурників"

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко у своєму Facebook висловився про можливе приєднання нашій країні нейтрального статусу, який обговорюється на переговорах із Росією.


Ще раз про «нейтральність»

1. Нейтральність у 20 ст не врятувала жодну країну. І Гітлер і Сталін легко проковтнули цих замріяних дурників.


2. Україна і в 2014 і в 2022 була по суті без’ядерною і позаблоковою. Це не завадило анексії та окупації частини територій, вбивствам і руйнуванням.


3. Нам пропонують якісь колективні гарантії. Мовляв, через 3 дні після агресії за нас вступиться Китай та Ізраїль, Польща та Італія, Туреччина і Британія. Як вони це будуть робити в чужій країні з невідомою логістикою та ландшафтом, при різних стандартах та інтересах? Тим більше, що навчання можуть проводитися лише при згоді всіх країн-гарантів. Читай - з дозволу країни-агресора Росії.


4. Проводити референдум в умовах війни, окупації, 10 млн біженців - абсурд. Робити це все до виводу рашистських військ - злочин.


5. НАТО - єдина гарантія безпеки і незалежності невеликих країн перед ядерними монстрами. Саме тому там Чорногорія і Словенія, Голландія і Чехія.

Сначала пусть НАТО само ответит: берет Украину или нет.
Ой,подивіться хто виліз.
Сховати
Тарас, но по сути он прав на 100%
Сховати
Игорь, він занімається популізмом.Вот в чому правда.
Ніякий договір не підписаний,війна все ще йде.Ніякої толкової інформації про суть цього можливого договору нема.Але вот ці політичні пьявки вроді Луценка зараз будуть кричати на кожному крочі що "зрада" і набивати політичних балів і т.п.