22 березня 2022 23:48
2

"Людина грала за збірну України і зрозуміла, що в Росії перебувати не може". Кополовець закликав пробачити Ракицькому

Колишній хавбек Карпат Михайло Кополовець змінив свою думку щодо Ярослава Ракицького та інших українських спортсменів, які живили ідеї про "рускій мір".


"Зміна позицій Усика, Ломаченка, Ракицького? Ця війна багато масок зніме. Можливо, у деяких людей щось прокинулося...


Ракицький відіграв багато матчів за збірну України і він не може дивитися на все це. Є якась душа, серце, хоча колись він і пішов туди. Але коли вже тут війна, вбивають його людей, то він не може дивитися і грати в Росії, якщо він українець. Таку людину я б прийняв. Так, багато хто на нього злився, але людина грала за збірну України і тепер зрозуміла, що в Росії перебувати вона не може", – пояснив Кополовець в інтерв'ю Football Hub.


Фото - ФК "Минай"

Немає віри таким...
Ні, ні і ще раз ні!!! Це лише моя думка, але все ж таки...
Нагадаю всім хто забув, що війна почалася не 24.02.2022, вона почалася вісім років тому, і перейшов Ракицький в зеніт вже під час війни. І якщо я не пробачив Михалика, який під час війни продовжив контракт з локомотивом, то чому я мушу пробачати Ракицького?
І ще один важливий момент. Незадовго до початку повномасштабного вторгнення зеніт оголосив що не буде продовжувати контракт із Ракицьким, який закінчувався влітку цього року. Велике питання як би він себе повів якби його продовжили.