25 лютого 2022 22:41
4

Уткін: "Вважаю, нутриціологи провідних російських клубів продумують меню на основі гречки"

Відомий журналіст і відеоблогер Василь Уткін висловився про рішення виконкому УЄФА, що стосуються російського футболу.


"Збувати найгірші прогнози. Фінал Ліги чемпіонів замість Санкт-Петербурга буде в Париж. Ну, це гаразд, зрештою, не жили багато - не хрін починати... Але тепер ще й домашні матчі єврокубків гратимуть на нейтральному полі. І це, скажу я вам, ще непогано. Могли просто вигнати, і ця небезпека не минула. І збірна позбудеться в стиках свого поля напевно.


Життя триває, втім. Вважаю, нутриціологи провідних російських клубів продумують меню на основі гречки", - написав Уткін у своєму телеграм-каналі.


Нагадємо, що єдиним представником РПЛ у поточному розіграші єврокубків залишається московський "Спартак". В 1/8 фіналу Ліги Європи "червоно-білі" зустрінуться з "РБ Лейпцигом".


Фото "Спорт-Експрес"

У них одно меню: свинцовое.

В дупу окупантів.
Facebook: @RBLEIPZIG
Twitter DE: @DIEROTENBULLEN
Twitter EN: @RBLEIPZIG_EN
Instagram: @DIEROTENBULLEN
YouTube: @RBLEIPZIG
TikTok: @RBLEIPZIG
LinkedIn: @RBLEIPZIG
Ребята давайте в разные соц сети напишем к руководству Лейпцига: "Support Ukraine. Boycott the match with the Spartak team from Russia. Many football clubs will support you. No war! Unterstützen Sie die Ukraine. Boykott des Spiels mit der Spartak-Mannschaft aus Russland. Viele Fußballvereine unterstützen Sie dabei. Kein Krieg!"
шо???? тобі свиня на "руССкій корабль"!