18 лютого 2022 09:38
5

Тренер "Зеніту" обрушився з критикою на Ракицького, звинувативши українця в "вбивстві" гри з "Бетісом"

Головний тренер Зеніту-2 Владислав Радімов розкритикував дії українського захисника Ярослава Ракицького в матчі 1/16 фіналу ЛЄ з Бетісом (2:3).

Колишній капітан Зеніту Владислав Радімов вважає, що гру вбили Кержаков і Ракицький, які організували гол для Бетіса на рівному місці.

"Провалили початок поєдинку. Справа навіть не в пропущених голах – провалили і без цього. Вийшли якимись сонними. Думаю, це не ритм, якого немає. Не можу пояснити, що це було. Те, що повернулися в гру – молодці. Створили моменти, навіть вперед могли вийти. Якщо привозиш собі на порожньому місці, як це зробили Кержаков і Ракицький – далі це вбиває гру".

Нагадаємо, на 41-й хвилині матчу українець не дотягнувся до м'яча після передачі від голкіпера Кержакова. Ярослав намагався все виправити в підкаті, але все ж стався перехоплення, після якого Бетіс відзначився голом.

Також наставник дубля Зеніту звертає увагу на той факт, що петербуржці грали проти команди, яка займає третє місце в чемпіонаті Іспанії.

"У другому таймі Бетіс перебудувався, як і Зеніт – Семак спробував знайти баланс замінами. Моментів біля воріт Зеніту майже не було, але і наша команда створювала не так багато.

Можна згадати тільки поперечину Кузяєва і напівмомент у Алберто в кінці. Гості пішли в оборону, стали надійно грати ззаду і спокійно довели матч до перемоги.

Давайте також не забувати, що це третя команда Іспанії, нехай і з футболістами не стартового складу: зате ті, хто вийшов і повинні були довести тренеру, що вони вміють грати у футбол – вони це довели. Це дуже хороші футболісти за мірками іспанського чемпіонату", - висловився Радімов у бесіді з кореспондентом Чемпіонату.

было приятно, как лысый обрезался))
Якщо персонаж з народження є імбіцилом, звісно, нічого історія його не навчить. Ще під час переходу Рахіта до кацорилих я був впевнений - недоумка ще й винуватий у всіх негараздах клубця зроблять.
Хоч я цього гнилого сєпара не поважаю , як людину і як гравця , але в даному випадку маю визнати : "Ярик - красавчик !!!" :))))
рахицкий и человек так себе и футболист никакой!
Сховати
Valentin, +, переоцінене дно