17 лютого 2022 15:31
3

"Джампаоло хоче прискорити інтеграцію Супряги". В Італії назвали ключову проблему українця в "Сампдорії"

Головний тренер Сампдорії Марко Джампаоло планує прискорити процес адаптації українського нападника Владислава Супряги.


Наставник лігурійської команди вважає головною проблемою в роботі з Владом наявність мовного бар'єру. Очевидно, Влад не говорить по-італійськи, але справжня проблема в тому, що він навіть не говорить по-англійськи, пише La Gazzetta dello Sport.


Інтеграція Супряги і якнайшвидший набір форми Себастьяном Джовінко можуть надати свіжості в атакуючій лінії Сампдорії. 35-річний екс-форвард збірної Італії останні шість місяців перебував без команди, підписавши контракт на шість місяців.


Перед Джампаоло стоїть завдання роздобути дві потужних опції в атаці, які можуть допомогти команді в дуже делікатний момент.


Супряга перейшов в Сампдорію з Динамо на правах оренди. У Генуї нападник гратиме до кінця сезону, після чого італійці зможуть викупити його контракт.


Нагадаємо, що в грі 25-го туру Серії А з Міланом (1:0) Супряга просидів всі 90 хвилин на лавці запасних. Найближчу гру Сампдорія проведе 19 лютого проти Емполі.

але справжня проблема в тому, що він навіть не говорить по-англійськи,
Так доооолго хотеть играть в Италии и не нанять себе в Украине репетитора? Это говорит о "профессионализме" парня многое.
Сховати
он вообще говорит?)