9 лютого 2022 22:04
82

​"Депортіво" - "Динамо" 2:2, по пен. 2:3. Юнацька ліга УЄФА. Стиковий матч. ПРОЙШЛИ!!!!!!!!!!!!!!!

"Депортіво" - "Динамо" 2:2, по пен 2:3.


"Депортіво": 1. Суарес - 22. Діас, 4. Родрігес, 5. Барсія, 23. Фігероа - 7. Нахера, 20. Нор'єга, 26. Р. Лопес - 11. Ернандес, 10. Мелья - 9. Н. Лопес
Запасні: 13. Ріос, 8. Герра, 12. Тейжо, 15. Мендес, 18. Гомес, 19. Очоа, 27. Тріго

"Динамо": 1. Ігнатенко - 21. Танчак, 13. Філатов, 14. Дячук, 2. Вівчаренко - 6. Яцик, 5. Скрипник, 11. Царенко, 30. Діалло, 29. Близниченко - 7. К. Попов
Запасні: 12. Тугай, 4. Єременко, 9. Горбач, 15. Кремчанин, 23. Ель Хамліші, 26. Опанасенко, 27. Увар


"Динамо" U-19 - "Депортиво" U-19 ON-LINE


Превью



Сьогодні динамівці зіграють у стиковому матчі Юнацької ліги УЄФА проти "Депортіво".

Нагадаємо, що кияни посіли друге місце в турнірній таблиці групового етапу, поступившись першим рядком "Бенфіці".

Суперник киян-команда з Ла-Коруньї є чинним чемпіоном першості U-19 чемпіонату Іспанії та дебютантом Юнацької ліги УЄФА.

"Депортіво" стартував у турнірі в якості учасника шляху чемпіонів і в перших матчах пройшов "Погонь" (0:3, 4:0). У наступному раунді іспанці за сумою двох зустрічей виявилися сильнішими за "Маккабі" з Хайфи (5:1, 0:3).

Що стосується нинішнього положення "Депора" в розіграші своєї внутрішньої першості цього сезону, то команда займає друге місце в своїй групі. Попереду - "Сельта", що має на 8 очок більше.


Тепер про кадрову ситуацію в "Динамо". Ряд гравців, за даними ЗМІ, захворіли коронавірусом і знаходяться на карантині. Також команді не допоможуть футболісти стартового складу Руслан Нещерет (травма) і Назар Волошин (дискваліфікація).


Володимир Бражко і Антон Боль, які зараз в розташуванні першої команди, також дискваліфіковані на цю гру. Натомість повернулися до заявки захисники Євген Опанасенко та Владислав Єременко. Вони не грали в першій частині сезону, але полетіли в Іспанію.


Додамо, що на матч у Ла-Коруньї, який відбудеться на стадіоні "Ріасор", продано 15700 квитків.


Орієнтовний склад "Динамо":


Ігнатенко - Танчак, Філатов, Дячук, Вівчаренко - Яцик, Скрипник, Царенко, Діалло, Блізніченко - К. Попов

Транслювати зустріч "Динамо" з "Депортіво" буде Megogo і "Динамо ТВ".

"Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію матчу, який розпочнеться о 20:00.

Молодцы, подрастающее поколение!
Но одно но, которое есть у всех наших команд, смотреть постоянно на арбитра. Доиграй эпизод до конца а потом жди свисток, пенальти или нет.
В УПЛ такое прокатывает, в Европе, увы, нет
у Диало зазвездился.
С победой конечно … но до 80 минуты можно было поспорить кто играв вдесятером.. а Диало срочно бежать - угробят физкультурники
хорошо выглядели и это на фоне испанцев
Камбек крутой. Взяли себя в руки, перевели игру в серию пенальти
Даааааааа!
Но справделивости ради - если они ВСЕ так будут бить во взрослом футболе, то это максимум вторая лига. Пижонства, не в угол не по центру... а так молодцы!!!
Молодцы!
Хороший кураж Игнатенко в серии пенальти, спасибо ему. С возвращением части основных игроков после Ковид будет полегче на следующем этапе. Всех с проходом дальше, одна команда от Украины все ещё в еврокубках!
Сховати
единственная радость, что ъоть одна в еврокубках. Но, игры нет, даже в большинстве играли так, как будто на одного игрока меньше у нас
Игнатенко молодец, собрался после привоза и вытянул серию пенальти! Все ребята красавцы! С победой!
да есть жеее