7 лютого 2022 14:25
4

"Челсі" виплатить"шестизначні суми" постраждалим від расизму колишнім гравцям клубу. У 90-ті їх били і ображали на расовому грунті

"Челсі" погодився відшкодувати моральну шкоду чотирьом колишнім гравцям у справі про расизм.


Чотири колишні футболісти команди подали до суду на клуб, стверджуючи, що стали жертвами приниження на расовому грунті в 90-ті.


Стверджувалося, що тренери били молодих гравців ногами і руками, а також ображали.


Один з темношкірих гравців каже, що його кілька разів бив Грем Рікс, колишній тренер молодіжної команди клубу. Також екс-футболіст стверджує, що ним регулярно знущався Гвін Вільямс, колишній директор з розвитку молодих гравців "Челсі".


Рікс заперечує всі звинувачення, Вільямс визнав, що використовував расистські висловлювання, але заперечує, що когось бив.


У підсумку "Челсі" домовився з потерпілими про досудове врегулювання питання. Кожен з чотирьох екс-гравців отримає "шестизначну суму" (ймовірно, у фунтах), повідомляє The Athletic.

Чотири колишні футболісти команди подали до суду на клуб, стверджуючи, що стали жертвами приниження на расовому грунті в 90-ті. - жесть) дозазательство ноль, но бабалишка темненькие подняли)
Сховати
Суповой набор, звідки Вам відомо про відсутність доказів?
Сховати
Буковина, бува як є докази то так і пишуть,юристи обвинувачуваной сторони сторони вивчили докази і... а тут - Рікс заперечує всі звинувачення, Вільямс визнав, що використовував расистські висловлювання, але заперечує, що когось бив. мабуть ніхрєна в них нема
Сховати
Paketik, цілком можливо. Просто було сказано, що доказів нуль, я подумав, що це офіційна інформація. Смунівно, що без доказів взяли і виплатили гроші. Тут питання навіть і не стільки в грошах.