6 лютого 2022 19:48
6

Наставник "Сампдорії" пояснив зворотну заміну Владислава Супряги

Головний тренер "Сампдорії" Марко Джампаоло після матчу 24-го туру проти "Сассуоло" (4:0) розповів, чому зробив зворотну заміну Владислава Супряги. Українець вийшов на поле на 36-й хвилині, але його поміняли вже на 59-й на Андреа Конті.

"Супряга не знає мови. Нам потрібен перекладач, щоб розуміти один одного. Я обійняв його. Думаю, він зрозумів, що заміна – це не проблема для 20-річного гравця", - цитує Джампаоло Sampdoria News.

Всё больше убеждаюсь, что Супряга - это не про футбол. Про что угодно: теневые мутки, агентские разводняки, откаты, но только не про футбол.
Жесть, тебе 1,5 роки агенти стараються пристроїти в Серію А, а ти мову не вчиш. Це ні в кут, ні в двері. Влад - не Професіонал.
Дивна історія. Якщо Супряга поки не готовий ( в т.ч. не знає мови) для чого випустили взагалі?А якщо вже випустили, рахунок 2:0 дай дограти матч , або треба було на 70 хвилині випустити і ати до кінця дограти...
Сховати
VoValdo, странно, что его вообще подписали. Тренеру агенты расказали, какой это классный игрок, выпустил его при комфортном счете, посмотрел, офигел, убрал с поля.