1 лютого 2022 12:19
3

"Коли Алієв почув, що я у Мілевського, навіть приходити не став". Журналістка Ахава відверто - про скандал і стосунки з футболістами "Динамо" і збірної

Українська журналістка Ахава Тесленко поділилася спогадами з життя зіркової пари Мілевський / Алієв в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.


Тесленко стала знаменитістю після невдалого інтерв'ю з Алієвим. Футболіст відверто хамив дівчата з рясним використанням ненормативної лексики. В інтерв'ю сайту Ахава розповіла про першу зустріч з Олександром після тих подій, заодно згадавши і про непростий відхід Артема Мілевського з Динамо.


"Ми довго не бачилися. Навіть коли Мілевський збирав речі перед від'їздом до Туреччини, а я у нього тоді була, то Алієв про це дізнався і не приїхав. Мілевський тоді на високих тонах розлучався з клубом. Він попросив допомогти йому опублікувати лист Блохіну, який він писав, І я приїхала забирати рукопис.


У той час друзі приїжджали прощатися з Артемом. У цей момент подзвонив Алієв, і Адлейба сказав: "Тут подружка твоя». Алієв так і не приїхав до Мілевського додому, а вже в аеропорт. Пам'ятаю, Мілевський намагався нас примирити, але нічого не виходило".


Ахава Тесленко високо цінує особисті якості Мілевського, при цьому допускаючи, що його реальний вік може відрізнятися від зазначених у паспорті даних.


"Хоча Артема, може, і вважають вітряним ідіотом, але це не так. Він просто був дуже відкритий до людей, але виявляв це не до тих, тому сам і страждав в результаті. Артем пройшов жорсткішу школу життя через власні помилки. До Саші це теж відноситься, але це різні помилки.


Я бажаю Артему, щоб він розвивався в будь-якому напрямку хоч у футболі, хоч на танцполі. Ще говорили, що він був "замазаний" на два роки, якщо йому зараз 37 за паспортом, то по-хорошому йому 39.


Ми свічку не тримали, але ще в ті роки, більше десяти років тому, говорили, що його покоління було "замазано" на два роки, щоб могли грати за молодіжну збірну.


Тобто у нього півжиття попереду. Вже маючи досвід, мудрість і знання – все вийде".


"Хто кращий футболіст: Мілевський або Алієв? Мені здається, що публіка більше хвалила Алієва, як футболіста. Я не можу тут об'єктивно сказати, тому що Мілевський мені майже рідна душа, а з Алієвим ви самі розумієте", — підкреслила журналістка.

Миля, при всех его залетах и косяках, был отличным футболистом да и в человеческом плане вообще без звездной болезни.

На ютубе можно найти как он еще во времена игры за Динамо выезжает с парковки "Арена-сити" на машине и останавливается поболтать с выходящими оттуда фанатами Динамо после чего без проблем предлагает их подвести домой. В общем, Миля как стрекоза из сказки про муравья и стрекозу: живущий сегодняшним днем, открытый, без лишних понтов и очень доверчивый. В прошлом году вышло с ним интервью у российского игрока "Красавы" на одноименном ютуб-канале, где Миля рассказывает, что когда играл в Динамо то человек 10 из его друзей тупо жило за его счет (одевалось, питалось, проживало у него и т.д.) ну а сейчас когда он все деньги потратил то никого из этих "друзей" и близко нет чтобы уже ему помочь чем-то.

Ну а Ахава... Многие футболисты в "неформальной обстановке" прямо говорили, что Ахава любит футболистов и готова всегда на "обмен": ты мне интервью, а я тебе... (ограничение 18+). Поэтому Алиев к ней тогда так и отнесся при встрече на базе.
Сховати
Игорь, про Милю выезжающего из Арены это тонкий стеб? он там угашеный в хлам выезжает явно из ночного клуба и подвозит какой-то сброд )
Сховати
psv, зашибись ты людей сразу "сбродом" называешь... в каком именно состоянии он был я не могу судить так как на алкотестер его не проверял но не буду спорить, что в ночном клубе он далеко не сок и водичку пил.

мне вот интересно с чего вдруг ты решил что люди которых он подвез "сброд"?