31 січня 2022 18:01
9

Стали відомі умови орендних угод Супряги і Раміреса

Київське "Динамо" оголосило про орендні угоди двох своїх футболістів. Українець Владислав Супряга перейшов в італійську "Сампдорію", а венесуелець Ерік Рамірес найближчими місяцями виступатиме в іспанському "Спортінгу".


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, в процесі переговорів столичний клуб хотів, щоб "Сампдорія" і "Спортінг" взяли на себе заробітну плату цих футболістів. Однак домогтися такої умови в угодах не вийшло, тому і Владислав Супряга і Ерік Рамірес під час дії оренди отримуватимуть зарплату в київському "Динамо".


За наявними даними, Супряга при переході з "Дніпра-1" в "Динамо" отримав оклад в межах 500 тисяч доларів на рік, а Ерік Рамірес, який переїхав зі словацького ДАКа - 600 тисяч.

вброс...... и куча "умных" быстрее строчит все, что на ум приходит или рядом проходит
мало того что уровень клубов "второй-третьей свежести", так ещё и паразитируют они за наш счет. Может ли быть менеджмент более донным чем в Динамо? Вопрос риторический.
500 тис Супряги - повний брєд.
Немає таких зарплат в молодих динамівців.
Сховати
HIM, его покупали как "нового Шеву" да еще и за 5 лямов в кризисные годы
Сховати
Суповой набор, та який там новий Шева? Суркіс вміє рахувати гроші. Навіщо платити футболісту 500к, якщо він після першої ліги буде згідний і на 100к?
Оце так гешефт!)))))) .По нашому!))))Який тоді сенс у цих оренд, якщо вони грають десь,а гроші отримують у Динамо.... Краще вже відпустити їх зовсім.
Зрозуміло, ігрова практика, але ж треба хоч навпіл домовлятися по зарплатні ,як це роблять поважаючи себе клуби!. 50%/50%
Сховати
Henry, сенс у тому, що Сампдорія та Хіхон платять за оренду . У випадку з Супрягою мова про 0,5 за пів року. У випадку з Родрігешем 1 млн євро за річну оренду в Труа
Лузеры, прям пример с Барсы берут..
тому і Владислав Супряга і Ерік Рамірес під час дії оренди отримуватимуть зарплату в київському "Динамо". ахаха)) жесть..