29 січня 2022 19:52
7

Джерело: "Зоря" близька до підписання нападника "Динамо"

Луганську "Зорю" найближчим часом може посилити гравець київського "Динамо".

"Зоря" перед від'їздом на другий збір до Туреччини може посилити свою атакуючу лінію за рахунок запрошення Владислава Ваната, який виступав у першій половині сезону на правах оренди в "Чорноморці", де провів 17 матчів і забив три голи.

Як вдалося дізнатися сайту zaryalg.com, переговори між "Зорею" і "Динамо" тривають. Віктор Скрипник бажає бачити нападника у своїй команді. Цікаво, що луганчани хочуть викупити контракт Ваната у киян.

Ванат-СУПЕР!!!
Сделают глупость если вот так вот отдадут. Способный парень, просто ещё молодой. Через пару лет вполне сможет играть за основу
Ваната не отдавал бы
Пусть Исаенко берут
Ці голодранці хочуть викупить? Не вірю! Хоча ....Запропонують навряд чи більше трьохсот тисяч.Хай ідуть далі лісом! Вісім млн. і не менше! І оренду треба з вигодою пропонувати....А то віддають задарма.Я вірю, що Ванат ще скаже своє слово в Динамо!
Сховати
Henry, ну якщо брати до уваги інтерв'ю ІМСа, то мабуть віддасть як Скорка та Тлумака безкоштовно, з 50% правами на гравця.
В останній товариській грі за Чорноморець Ванат грав дуже погано і його достроково поміняли. До того, в іншій грі, він навіть гол забив.
Джерело: "Зоря" близька до підписання "Динамо"

ого, фармом зробить?)