26 січня 2022 08:28
1

Ігор СУРКІС: "Наша країна воює - так підтримайте ж "Олімпік", який Гельзін вивіз, врятував"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс поділився думкою про дискваліфікацію Владислава Гельзіна.


- Я хочу, щоб усіх президентів клубів поважали. Чоловік взяв і привіз команду "Олімпік". Чого йому це коштує, знають люди, які пережили це. Перевезти сім'ю, футболістів, батьків. Знайти квартири, знайти, де тренуватися. Не витримали у нього нерви.


Давайте цей момент розберемо спокійно. Я недавно з ним зустрічався. Він продовжує боротися. Не витримали у нього нерви, негарно він вчинив.


Я ж теж якось не витримав - мене дискваліфікували, оштрафували за суддю Балакіна. Коль я сплатив штраф - я визнав свою помилку. Я не апелював. Так, буває, це емоції.


Нехай Павелко поставить питання: коли збірна програє - він сидить спокійно? Посміхається? Тоді йому треба йти з футболу, бігти. Я нервую, переживаю. Мені здається, що кожен свисток в мою сторону несправедливий, а поруч сидить президент, якому здається, що кожен свисток в його бік несправедливий.


Вийшов президент "Олімпіка". Наговорив купу нехороших речей. Оштрафуйте його так, щоб він не знав, де ці гроші дістати, а бігав по місту і збирав. Не збере - тоді вже прийміть до нього санкції і довічно усувайте. Вважайте, його довічно відсторонили від футболу. Чим це закінчилося - втратили команду.


Він мені каже: "Я цих хлопців перевіз, платив за квартири. Що мені робити?" Він продав клубний автобус, продовжує якось утримувати тих, хто не зміг роз'їхатися. Це ж людські речі. Ми ж живемо, і наша країна воює. Так підтримайте ж цю команду, яку вивезли, врятували.


Я ж весь час кажу, що Ахметов міг сказати: "все, немає Донецька – немає "Шахтаря". Вибачте, хлопці. Ви тут самі займайтеся". Багато наших президентів так і зробили. Ви почали нашу розмову з того, що зараз в Україні всього два президенти, які 20 років в клубі.


Ахметов - 25 років, до речі. Отримав нагороду від УЄФА. Це любов до клубу, до футболу. Це тільки вітається. Ми з ним і говоримо, що немає "Шахтаря" – немає "Динамо". Немає "Динамо" - немає "Шахтаря". Такі у нас тенденції в Україні, - сказав Суркіс.

Я повністю погоджуюсь з Суркісом на рахунок Олімпіка. Лайно цей чоловічок по прізвищу ,,Павелко",а не людина. Нічого,крім зневаги до себе не викликає